Επί παντος επιστητού

ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ!

του Γιάννη Χαλαβαζή

Το βράδυ της 9ης Ιουνίου στα κανάλια προμηνύεται μία απίστευτη κοκορομαχία για το ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε όλοι θα διεκδικούν για το κόμμα τους το στέμμα του νικητή ή τη «μη χαμένου», κυρίως το τελευταίο.

Για εμάς ο σίγουρος και διασφαλισμένος νικητής θα είναι προφανώς η αποχή!

Πάνω από το 60% του, εντός Ελλάδος, εκλογικού σώματος θα επιλέξει τις παραλίες, τα βουνά και τα λαγκάδια, τις διακοπές, τα ούζα και τα τσίπουρα ή το αιρκοντίσιον στο σπίτι του. Από αυτούς που θα πάνε στις κάλπες, πολλοί θα ψηφίζουν άλλο κόμμα από αυτό που ψήφισαν στις εθνικές εκλογές, γιατί έτσι συνηθίζουν. Και φυσικά άλλοι θα «μαυρίζουν» (κυρίως) τα κόμματα που κυβέρνησαν, για «να στείλουν μήνυμα».

Τώρα πως μετά από όλα τα παραπάνω θα βγει πολιτικό μήνυμα για να το καταλάβουν τα κόμματα ένας Θεός ξέρει.

Το σίγουρο είναι ότι όποιο και αν είναι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας κάτω από το 33% (αποτέλεσμα των προηγούμενων Ευρωεκλογών) την επόμενη ημέρα θα συνεχίσουμε να ζούμε την δύσκολη καθημερινότητα του σούπερ μάρκετ, του μποτιλιαρίσματος στον Κηφισό, του κινδύνου των πυρκαγιών, του δεκαημέρου των διακοπών και από Σεπτέμβρη, αφού τα μπάνια του λαού θα έχουν περάσει, θα μπούμε στο μαγκανοπήγαδο της σκληρής πραγματικότητας.

Κατά τα άλλα θα έχουμε στείλει το μήνυμα και τα χαιρετίσματα στην εξουσία με την ψήφο μας στις ευρωεκλογές.

close menu