Τεχνολογίες

Συνδεσιμότητα και ασύρματα δίκτυα στο επίκεντρο της παρουσίας της Intracom Telecom στην MWC

Η Intracom Telecom κατά τη διάρκεια του MWC Barcelona εστιάζει στην συνδεσιμότητα και τα δίκτυα, με ιδιαίτερη έμφαση στα ασύρματα δίκτυα 5ης γενιάς (5G) και ειδικά στα Fixed Wireless Access.

Συγκεκριμένα παρουσιάζει δυο νέα προϊόντα, το WiBAS™ G5 dual-BS και το WiBAS™ G5 smart-BS στις συχνότητες mmWave που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν υπηρεσίες υπερυψηλής ευρυζωνικότητας παρέχοντας ταχύτητες 1 Gbps στους τερματικούς σταθμούς. Παράλληλα, η εταιρία επιδεικνύει την Eband λύση επόμενης γενιάς, UltraLink™-XR80, για πιο απαιτητικές εφαρμογές 5G backhaul, midhaul και fronthaul. Το πρωτοποριακό αυτό ραδιοσύστημα υποστηρίζει χωρητικότητα 30 Gbit/s στον αέρα χρησιμοποιώντας ένα κανάλι εύρους 2 GHz. Στο 150 τ.μ περίπτερο της εταιρίας στο hall 7 (7Β44), οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν επίσης την τελευταία έκδοση R10 της uni|MS™ πλατφόρμας για Αυτοματοποιημένη Διαχείριση Δικτύου με στόχο την απλοποίηση των λειτουργιών του (δικτύου).

Στο τομέα του τηλεπικοινωνιακού λογισμικού η εταιρία παρουσιάζει την πλατφόρμα NFV  Resource Intelligence η οποία χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Mahcile Learning, καταφέρνει να ενισχύσει και να βελτιστοποιεί την απόδοση των Virtualized Networks Functions. Μάλιστα, στο πλαίσιο συνεργασίας της εταιρίας με την Intel, πραγματοποιείται ζωντανή επίδειξη του συστήματος στο περίπτερο της Intel στο hall 3, παρουσιάζοντας το πώς μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας σε cloud native 5G core δίκτυα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν και οι λύσεις IoT, της εταιρίας  η οποια παρουσιάζει τη νέα έκδοση uiTOP™ 3.0 της ενοποιημένης πλατφόρμας IoT,  που προσφέρει  προηγμένη διαχείριση και έλεγχο «έξυπνων συσκευών» και αισθητήρων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικούς τεχνολογικούς και εμπορικούς τομείς όπως «Έξυπνη Πόλη», Διαχείριση Ενέργειας & Υδάτων, Ηλεκτροκίνηση κ.α. καθώς και λύσεις για τη Βιώσιμη πόλη.

Από τη φετινή έκθεση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι λύσεις της Intracom Telecom στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, από τη δημιουργία υποδομών ως τη συλλογή, επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων και υλοποίηση AI εφαρμογών, με στόχο την έγκαιρη πρόβλεψη και τη βοήθεια στη λήψη αποφάσεων.

close menu