Τηλεπικοινωνίες

Νέος γενικός Εμπορικός Διευθυντής στην Intracom Telecom

Η Intracom Telecom, διεθνής κατασκευαστής τεχνολογικών συστημάτων & λύσεων, ανακοινώνει ότι ο κ. Κυριάκος Βέργος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Commercial Officer του Ομίλου Intracom Telecom σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας για την ενίσχυση της παρουσίας της παγκοσμίως.

Ο κ. Βέργος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε εταιρείες του χώρου τηλεπικοινωνιών και έχει ηγηθεί ενεργειών ανάπτυξης πωλήσεων για διάφορες επιχειρήσεις ICT σε όλες τις ηπείρους. Έχοντας αναπτύξει ένα εξαιρετικό δίκτυο επαφών στον κλάδο της τεχνολογίας, ο κ. Βέργος έχει συμβάλει στην επιτυχή είσοδο εταιρειών σε νέες αγορές αλλά και στην αύξηση των εσόδων τους σε τομείς όπως των ασύρματων τεχνολογιών, του λογισμικού και των επαγγελματικών υπηρεσιών.

Ο κ. Kartlos Edilashvili, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom, δήλωσε: “Καλωσορίζουμε τον κ. Βέργο στην Intracom Telecom καθώς προχωράμε στη δημιουργία ενιαίας εμπορικής ομάδας με σκοπό την προώθηση του συνόλου των λύσεων μας στην παγκόσμια αγορά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διεθνής εμπειρία και οι ικανότητές του θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει και κατ’ επέκταση στη στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου”.

close menu