Εκδηλώσεις Teamworks

Mε την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών και της ΑΑΔΕ το 26ο Greek ICT Forum και η 1η Αthens ICT Expo, Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας

Το υπουργείο Εσωτερικών και η ΑΑΔΕ υποστηρίζουν με την αιγίδα τους τη διεξαγωγή του 26ου Greek ICT Forum και της 1ης Αthens ICT Expo, Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθούν στις 6 και 7 Μαρτίου στο Ζάππειο. Μάλιστα η ΑΑΔΕ πλαισιώνει με την παρουσία του Διοικητή της κ. Γεωργίου Πιτσιλή και σημαντικών στελεχών της την θεματική ενότητα «myData και Ψηφιακή Φορολογική Στρατηγική» όπου θα αναλυθεί το στρατηγικό πλαίσιο της ψηφιακής φορολογίας και τα επόμενα βήματα της Αρχής στον περιορισμό της φοροδιαφυγής και την διεύρυνσης των ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών.

Η θεσμική αναγνώριση τόσο από το υπουργείο Εσωτερικών όσο και από την η ΑΑΔΕ, που ενισχύουν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του πρώτου «ψηφιακού προσκλητηρίου» στην Αθήνα, όπως έχει χαρακτηριστεί το 26ο Greek ICT Forum και η 1η  Αthens ICT Expo, Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας, μαζί με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Γεν. Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας και σημαντικών θεσμικών Επαγγελματικών και κλαδικών Φορέων.

Παράλληλα την πολιτική και θεσμική αναγνώριση ενισχύει η πολυπληθή συμμετοχή εταιρειών ΤΠΕ/ICT, Φορέων και Οργανισμών με ευρύ ψηφιακό «αποτύπωμα» όπως Φορείς της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα, Φορείς Ψηφιακής Κατάρτισης, Επιμελητήρια και Επαγγελματικοί Φορείς κ.α.

Το 26ο Greek ICT Forum λειτουργεί πλέον ως «συνεδριακή ομπρέλα» με σειρά τομέων και θεματικών ενοτήτων όπως π.χ. Δίκτυα, Υπηρεσίες και Υποδομές Ψηφιακών Επικοινωνιών, Υλοποίησης ψηφιακών έργων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, Cloud, Data Centers, Τεχνητή Νοημοσύνη, Ψηφιακές Πλατφόρμες, Καινοτομική Επιχειρηματικότητα, Κατάρτιση, Ψηφιακές Τεχνολογίες. Πάνω από 100 ομιλήτριες και ομιλητές θα παρουσιάσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις προοπτικές της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών σε μία περίοδο που ξεκινά η καθοριστική υλοποίηση των έργων του RRF, αναμένεται η επόμενη φάση των προκηρύξεων έργων ΤΠΕ και οι επόμενες δράσεις ΤΠΕ στον ιδιωτικό τομέα.

Από τα ισχυρά παράλληλα Συνέδρια που προετοιμάζονται στο «Ψηφιακό Προσκλητήριο» είναι το Συνέδριο DPO & ICT Security World, στο οποίο θα αναδειχθεί σειρά καίριων θεμάτων που απασχολούν θεσμικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και επιχειρήσεις. Επίσης ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ διοργανώνει συνεδριακή συνάντηση για την ανάδειξη των ανοιχτών τεχνολογιών στην ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών και ψηφιακών πλατφορμών σε υλοποιήσεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Στο 26ο Greek ICT Forum και στην Athens ICT Expo θα «φιλοξενηθούν» συναντήσεις στελεχών Δήμων και Περιφερειών για εξειδικευμένα θέματα διαχείρισης, κοινοτικών προγραμμάτων, ανάπτυξης έργων με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και θεσμικών Φορέων της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό «Ψηφιακό Προσκλητήριο» το 26ο Greek ICT Forum και η πρώτη Athens ICT Expo, Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας, πλαισιώνονται από ισχυρές εταιρείες πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών όπως οι:

  • Befon, Cosmote, Hewlett Packard Enterprise, Red Hat, Uni Systems,
  • EY, Intracom Telecom, Space Hellas | SingularLogic,
  • Accenture, ADAPTIT, DIGITAL REALTY, DOTSOFT, Info Quest Technologies | IBM, Microsoft, MPASS, OTS, WINGS ICT Solutions, EΕΛΛΑΚ, Cloudway, Linked Business, PostScriptum, QUINTESSENTIAL,
  • Deloitte, IntelliSoft, IT-Telesis, Netcompany – Intrasoft, PartnerNet, Quality & Reliability.

Χορηγοί Επικοινωνίας του Συνεδρίου και της Έκθεσης είναι:
ΑΠΕ-ΜΠΕ, ICTdaily News, ICTplus.gr και ICTweekly

Χρήσιμα Links:

Σχετικά άρθρα:

«Ψηφιακό Προσκλητήριο» στις 6 και 7 Μαρτίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο από το 26ο Greek ICT Forum και την πρώτη Athens ICT Expo, Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας

Με την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης διοργανώνεται το 26ο Greek ICT Forum και η 1η Athens ICT Expo

Digitalizing the Future: Ο άξονας του 26ου “Greek ICT Forum” και της 1ης “Athens ICT Expo”

Ψηφιακό Προσκλητήριο στο 26ο Greek ICT Forum και στην 1η Athens ICT Expo στις 6 και 7 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο

close menu