Εκδηλώσεις Teamworks

Με την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης διοργανώνεται το 26ο Greek ICT Forum και η 1η Athens ICT Expo

Tο 26ο Greek ICT Forum και η 1η Athens ICT Expo θα διεξαχθούν στο Ζάππειο στις 6 και 7 Μαρτίου με την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η φετινή διοργάνωση του 26ο Greek ICT Forum διευρύνθηκε με την ένταξη Συνεδρίων τα οποία αυξάνουν το ενδιαφέρον και εμπλουτίζουν τη θεματολογία.

Πρόκειται για:

  • Το Συνέδριο Infomobility World με άξονα τις Ψηφιακές Επικοινωνίες, την ανάπτυξη Δικτύων Οπτικών Ινών και 5G, τις διαδικτυακές υπηρεσίες που περνάει μέσα από την «ώσμωση» πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
  • Το Συνέδριο DPO & ICT Security World με επίκεντρο την Ψηφιακή Ασφάλεια και την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Στο 26ο Greek ICT Forum έχουν ενταχθεί συνεδριακές συναντήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που αφορούν σειρά τομέων των Ψηφιακών Τεχνολογιών, της Επιχειρηματικότητας και της Οικονομίας. Στόχος των διοργανωτών είναι η ανάδειξη της θέσης που έχουν πλέον οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην οικονομική, επιχειρηματική και κοινωνικής ζωή της χώρας μέσα από ένα διαδραστικό περιβάλλον επικοινωνίας.

Οι συνεδριακές δραστηριότητες του Greek ICT Forum και της Athens ICT Expo θα μεταδοθούν ψηφιακά μέσα από το ιδιόκτητο τρισδιάστατο εκθεσιακό και συνεδριακό Κέντρο της Teamworks, ο «Πυθαγόρας»

ΕΔΩ θα δείτε το πρόγραμμα των συνεδριακών εκδηλώσεων και άλλες λεπτομέρειες του

Σχετικά άρθρα:

Digitalizing the Future: Ο άξονας του 26ου “Greek ICT Forum” και της 1ης “Athens ICT Expo”

Ψηφιακό Προσκλητήριο στο 26ο Greek ICT Forum και στην 1η Athens ICT Expo στις 6 και 7 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο

close menu