Πληροφορική

H INTRALOT υπογράφει συμβόλαιο με την Nederlandse Loterij

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι η θυγατρική της στην Ολλανδία, INTRALOT BENELUX BV, υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης για τρία (3) επιπλέον έτη, με την Nederlandse Loterij, την Κρατική Λοταρία της Ολλανδίας. Το νέο συμβόλαιο αφορά στην παροχή της νέας γενιάς πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος INTRALOT Orion, με σκοπό την αναβάθμιση της λειτουργίας και διαχείρισης του στοιχηματικού προϊόντος «TOTO» στο επίγειο δίκτυο της Λοταρίας. Το «TOTO» είναι ένα από τα εμπορικά σήματα της Nederlandse Loterij και αφορά το αθλητικό στοίχημα.

Η πλατφόρμα INTRALOT Orion, η οποία είναι υποψήφια στα κορυφαία διεθνή βραβεία του κλάδου «Global Gaming Awards Las Vegas 2020», θα παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting), συντήρησης και υποστήριξης για τη λύση του αθλητικού στοιχήματος, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει τη διαχείρισή της με την αξιοποίηση των άριστων υπηρεσιών Managed Trading, την εποπτεία του επίγειου δικτύου σημείων πώλησης και την αξιολόγηση της απόδοσης.

Μια απλοποιημένη ψηφιακή εμπειρία αθλητικού στοιχηματισμού

«Η Nederlandse Loterij είναι ο μεγαλύτερος διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών στην Ολλανδία. Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εμπορικά μας σήματα είναι το TOTO, το μοναδικό νόμιμο παιχνίδι αθλητικού στοιχήματος στην Ολλανδία. Το INTRALOT Orion μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια απλοποιημένη (seamless) ψηφιακή εμπειρία αθλητικού στοιχηματισμού στο επίγειο δίκτυο μας, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών του TOTO και των πρακτόρων μας», είπε ο κ. Bas van de Bunt, Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Στρατηγικών Έργων της Nederlandse Loterij.

Μακροχρόνια συνεργασία

«Η συμφωνία αυτή επεκτείνει την επιτυχημένη 12έτη συνεργασία της INTRALOT με την κορυφαία Λοταρία της Ολλανδίας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Χρήστος Δημητριάδης. «Η επιτυχημένη πορεία της Nederlandse Loterij τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και προσδοκούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την προηγμένη τεχνολογία μας, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή της και στην ετήσια της συνεισφορά πόρων στην κοινωνία της Ολλανδίας».

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Nederlandse Loterij, ενός πολύτιμου πελάτη μας, και γιορτάζουμε σήμερα την επιτυχημένη εισαγωγή και ολοκλήρωση πολλαπλών έργων», δήλωσε ο κ. Στέργιος Μπινόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT BENELUX BV. «Συνεργαστήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια για να εισάγουμε πολλά καινοτόμα και συναρπαστικά προϊόντα που αναβάθμισαν το χαρτοφυλάκιο της Nederlandse Loterij στην Ολλανδική αγορά τυχερών παιχνιδιών και παράλληλα μεγιστοποίησαν τη συνεισφορά της σε κοινωφελείς σκοπούς. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που θα συνεχίσουμε αυτή την αποδοτική και αμοιβαία ωφέλιμη συνεργασία».

close menu