Επιχειρήσεις

H Deloitte κορυφαίος χρηματοοικονομικός σύμβουλος συγχωνεύσεων και εξαγορών το 2021

Η Deloitte διακρίθηκε ως ο κορυφαίος χρηματοοικονομικός σύμβουλος συγχωνεύσεων και εξαγορών (M&A Financial Advisor) στην Ελλάδα για το 2021 σε ό,τι αφορά τον αριθμό συναλλαγών, με βάση στοιχεία του ανεξάρτητου παρόχου δεδομένων και πληροφοριών για συγχωνεύσεις και εξαγορές Mergermarket.

Στη σχετική ανάλυση της Mergermarket για το 2021, η Deloitte κατατάσσεται στην Ελλάδα ως ο κορυφαίος χρηματοοικονομικός σύμβουλος με 8 συναλλαγές, συνολικής αξίας άνω των 1,4 δισ. ευρώ, επίδοση που την τοποθετεί στην 1η θέση συνολικά σε σχέση με τον αριθμό συναλλαγών και στην 1η θέση μεταξύ των 4 μεγάλων εταιρειών του κλάδου -Big 4- όσον αφορά την αξία των συναλλαγών.

Ο Αλέξης Δαμάλας, Partner και Financial Advisory Leader της Deloitte Ελλάδος σημείωσε τα εξής: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι εν μέσω αστάθειας, η αγορά των συγχωνεύσεων και εξαγορών σημειώνει ρεκόρ δραστηριότητας. Αυτό σημαίνει ότι η επενδυτική δραστηριότητα στην Ελλάδα συνεχίστηκε και ενισχύθηκε σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας.

Η συγκεκριμένη διάκριση, η οποία μάλιστα προέρχεται από έναν από τους πλέον αξιόπιστους φορείς στον τομέα των Συγχωνεύσεων και Εξαγορών, όπως είναι η Mergermarket, αποτελεί αναγνώριση της συνεχιζόμενης προσπάθειας όλων των ομάδων μας στο τμήμα Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (Financial Advisory) της Deloitte να σχεδιάζουμε και να εφαρμόζουμε λύσεις που προσδίδουν αξία στους πελάτες μας και ανοίγουν το δρόμο για την ολοκλήρωση σημαντικών συμφωνιών».

close menu