Τεχνολογίες

Το πολυαναμενόμενο Flagship Smartphone vivo X80 Pro 5G ήρθε στην Ελλάδα

Η vivo παρουσιάζει επίσημα στην Ελλάδα το X80 Pro 5G, ένα smartphone ορόσημο καθώς παρέχει στους χρήστες πρωτοποριακή, κορυφαίου επιπέδου Φωτογραφική εμπειρία με νέα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία  ZEISS.

Βασισμένο στη σειρά Χ της vivo, το  X80 Pro αποδεικνύει τη συνεχή επιδίωξη της εταιρείας να καθιερωθεί στην αγορά των smartphones, προσφέροντας τις κορυφαίες φωτογραφικές αποδόσεις, αναβαθμίζοντας την  καθημερινότητά μας.

vivo X80 Pro 5G: Η κορυφαία Φωτογραφική Εμπειρία συνεχίζεται

Η vivo, πιστή στο έργο της να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και ταύτισης μεταξύ καταναλωτών και brand φέρνει το X80 Pro με εξελιγμένες φωτογραφικές λειτουργίες για  μοναδικές επαγγελματικές λήψεις. Το Χ80 Pro διαθέτει μπροστινή κάμερα 32MP και ένα σύστημα τεσσάρων καμερών στο πίσω μέρος, ενώ παράλληλα το νέο, αποκλειστικό σύστημα Camera Planning εξοπλίζει την συσκευή με παρακολούθηση κίνησης του πορτραίτου για μείωση θολών σημείων που προκαλούνται κατά την κίνηση. Επίσης, το Χ80 Pro διαθέτει το τσιπ vivo V1+, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εμπειρία στους χρήστες με ενσωματωμένο σύστημα ΑΙ για οπτική βελτίωση επαγγελματικού επιπέδου.

Ωστόσο, αυτό που εντυπωσιάζει στο X80 Pro είναι η λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ καθώς επιτρέπει στη συσκευή να αναγνωρίζει αυτόματα τη σωστή λειτουργία για τις συνθήκες φωτισμού, το οποίο ενισχύεται από το σύστημα το ZEISS Natural Color, αναπαριστώντας την πραγματική απόδοση των χρωμάτων κατά τη λήψη.

Η συνεργασία vivo και ZEISS θα σας χαρίσει Χολιγουντιανές απεικονίσεις
Η μεγαλύτερη έκπληξη που μας επιφυλάσσει η vivo είναι η συνεργασία που εξασφάλισε με την ZEISS, την κορυφαία εταιρεία ψηφιακής απεικόνισης, για να προσφέρει στους χρήστες  κινηματογραφικό ύφος στη λήψη φωτογραφίας και βίντεο. Το νέο  χαρακτηριστικό ZEISS Cinematic Video Bokeh προσδίδει σε κάθε χρήστη τη δυνατότητα να προσεγγίσει καλλιτεχνικά και δημιουργικά την κλασσική αισθητική του Hollywood ενώ η νυχτερινή λήψη αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο με την ZEISS Superb Night Camera και τη Night Sports Mode για ανίχνευση τοπίου αλλά και κίνησης. Ακόμη, το X80 Pro υποστηρίζει την λειτουργία του XDR Photo για διαύγεια των φωτογραφιών της πίσω κάμερας όπως επίσης, και η λειτουργία του XDR Photo, υπογραμμίζει τους αντιθετικούς τόνους στις φωτογραφίες, με σκοπό να αποδώσει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Μάλιστα, η τεχνολογία ΖEISS T*Coating, ενισχύει την μετάδοση φωτός και συμβάλλει στην μείωση της ανακλαστικότητας του φωτός όπως η λάμψη και το ghosting.

Γρήγορη φόρτιση, ξεκλείδωμα στη στιγμή
Η vivo δίνοντας προτεραιότητα στις βασικές ανάγκες των καταναλωτών της, φροντίζει τόσο για την λεπτομέρεια όσο και για την ουσία. Το νέο X80 Pro λοιπόν έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις σε επίπεδο μπαταρίας, υποστηρίζοντας Flash Charge 80W αλλά και ασύρματο FlashCharge 50W με μεγάλη μπαταρία 4700mAh. Αυτό σημαίνει ότι με μία τόσο μεγάλη μπαταρία, το X80 Pro μπορεί να φορτιστεί πλήρως μόλις μέσα σε 36 λεπτά.

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό που θα διευκολύνει τη ζωή σας, είναι ο γρήγορος αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, που ξεκλειδώνει το κινητό σας στη στιγμή! Το 3D Ultrasonic Large Fingerprint Sensor που διαθέτει, προσφέρει απίστευτα γρήγορη διαδικασία καταγραφής δαχτυλικών αποτυπωμάτων με ένα μόνο πάτημα αλλά και ένα από τα ταχύτερα ξεκλειδώματα, σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα. Η περιοχή αναγνώρισης στην οθόνη είναι 11,1 φορές μεγαλύτερη από τους παραδοσιακούς οπτικούς αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων και για αυτό τον λόγο, η συνολική εμπειρία ξεκλειδώματος βελτιώνεται.

Εμβληματική Απόδοση

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό, αποτελεί η διατήρηση της σταθερότητας κατά την υπερλειτουργία και συνεπώς την υπερθέρμανση του κινητού. Το X80 Pro, έχει διαμορφωθεί με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, για βελτιωμένη απόδοση της CPU και είναι εξοπλισμένο με βελτιωμένο LPDDR5 και βελτιωμένο UFS3.1 που προσφέρει υψηλή ταχύτητα λειτουργίας και αποθήκευσης. Η vivo έχει φροντίσει για ακόμα μία φορά το κινητό να διαθέτει έναν εξαιρετικά μεγάλο θάλαμο ατμών υγρού ψύξης το οποίο επιτρέπει την μέγιστη επιφάνεια στη διαδικασία της ψύξης για την διατήρηση της σταθερότητας όταν η συσκευή χρησιμοποιείται σε λειτουργίες υψηλής απόδοσης όπως τα παιχνίδια μεγάλης κλίμακας και η εγγραφή βίντεο.

Η Εμπειρία Gaming γίνεται… «παιχνιδάκι»

Το νέο smartphone της vivo έρχεται πλήρως αναβαθμισμένο για να ζήσει κάθε ‘’gamer’’ και μη την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Εξοπλισμένο με έναν μεγάλο γραμμικό κινητήρα X-Axis που υποστηρίζεται από τον αλγόριθμο δόνησης, το Χ80 Pro χαρίζει αύξηση ταχύτητας ανταπόκρισης στο χρόνο έναρξης – διακοπής ενός παιχνιδιού κατά 20%, καθιστώντας απολαυστικότερη την gaming εμπειρία. Μάλιστα, το διπλό στερεοφωνικό ηχείο X80 Pro, σε συνδυασμό με τα ισχυρά μπάσα του, παρέχουν ένα ισορροπημένο και βελτιωμένο ηχητικό εφέ, φέρνοντας τα διπλά ηχεία στη σειρά X της vivo, για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Διαθεσιμότητα

Το vivo X80 Pro , θα είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο συνεργαζόμενων Καταστημάτων Λιανικής και Operators στην Ελλάδα, σε χρώμα Cosmic Black, το οποίο αντιπροσωπεύει το χρώμα του νυχτερινού ουρανού.

close menu