Προϊόντα-Υπηρεσίες

Το νέο Samsung Galaxy S20 FE είναι εδώ: όλες οι δημοφιλείς λειτουργίες των Fans σε προσιτή τιμή

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε το Galaxy S20 Fan Edition (FE), την καινούρια προσθήκη στη σειρά Galaxy S20. Το Galaxy S20 FE είναι ένα premium smartphone που προσφέρει καινοτομίες ιδιαίτερα δημοφιλείς στους Fans των Galaxy προϊόντων, σε προσιτή τιμή. Το Galaxy S20 FE έρχεται για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές, σε μία χρονική συγκυρία που η πανδημία έχει αλλάξει την καθημερινότητα και η τεχνολογία, πλέον, διαδραματίζει σημαντικότερο ρόλο στη ζωή των ανθρώπων. Η Samsung επέλεξε κορυφαίες λειτουργίες από τη σειρά Galaxy S20, όπως την εξαιρετική οθόνη 120Hz για ομαλή πλοήγηση, την κάμερα με δυνατότητες ΑΙ, το προηγμένο chipset, την ταχύτατη συνδεσιμότητα 5G , τη μπαταρία μεγάλης διάρκειας , την επεκτάσιμη χωρητικότητα , και τα συνδύασε με ένα λιτό, premium σχεδιασμό, για να δημιουργήσει το ολοκαίνουριο Galaxy S20 FE.

«Επικοινωνούμε συνεχώς με τους Fans μας και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα σχόλιά τους. Ακούσαμε τι αγαπούν περισσότερο στη σειρά Galaxy S20, ποιες λειτουργίες χρησιμοποιούσαν συχνότερα και τί θα ήθελαν να δουν σε ένα νέο smartphone» δήλωσε ο Dr. TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Με το S20 FE διευρύνουμε την οικογένεια συσκευών Galaxy S20 και εγκαινιάζουμε ένα νέο τρόπο να προσφέρουμε ουσιαστική καινοτομία σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους, προσφέροντάς τους τις καλύτερες λειτουργίες των προϊόντων Galaxy, ώστε να μπορούν κάνουν τα πράγματα που αγαπούν».

Βελτιωμένος τρόπος προσωπικής έκφρασης
Στις μέρες μας, ο καλύτερος τρόπος προσωπικής έκφρασης είναι η λήψη φωτογραφιών και βίντεο και η κοινοποίησή τους. Για αυτόν το λόγο, το Galaxy S20 FE διαθέτει κάμερα επαγγελματικού επιπέδου σε συνδυασμό με την κάμερα selfie 32ΜΡ με τεχνολογία tetra-binning που επιτρέπει την άμεση αποτύπωση μιας αξιομνημόνευτης εικόνας.

Με τους μεγάλους αισθητήρες εικόνας του Galaxy S20 FE και την επεξεργασία πολλαπλών καρέ, η αποτύπωση ευκρινέστερων εικόνων – ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού- γίνεται απλά και άμεσα. Στη νυχτερινή λειτουργία, η επεξεργασία πολλαπλών καρέ σε συνδυασμό με τις ενσωματωμένες δυνατότητες ΑΙ, σταθεροποιεί τις λήψεις εν κινήσει, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Επιπλέον, το πανίσχυρο 30X Space Zoom  του Galaxy S20 FE επιτρέπει τις λήψεις από πολύ μακριά. Καθώς η επεξεργασία και ο διαμοιρασμός φωτογραφιών και βίντεο είναι σημαντικές λειτουργίες για τους χρήστες, το Galaxy S20 FE διευκολύνει τη δημιουργία και επεξεργασία εκπληκτικών φωτογραφιών και βίντεο, επαγγελματικού επιπέδου, σε πραγματικό χρόνο.

Για την καλύτερη έκφραση του προσωπικού στιλ, το Galaxy S20 FE κυκλοφορεί σε έξι ζωντανά χρώματα, για να συμπληρώσει κάθε ύφος και εμφάνιση, με χαρακτηριστικά στοιχεία από το design της κομψής σειράς Galaxy S20. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις περιλαμβάνουν τα Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy και Cloud White . Ακόμα, διαθέτει premium haze φινίρισμα που ελαχιστοποιεί τα δακτυλικά αποτυπώματα και τις μουτζούρες.

Απολαυστικά ενισχυμένη εμπειρία
Καθώς το smartphone αποτελεί το επίκεντρο της καθημερινότητας, είναι σημαντικό να διασφαλίζεται η βέλτιστη εμπειρία, από τον σχεδιασμό έως και την απόδοση. Η Samsung εξόπλισε το Galaxy S20 FE με έναν προηγμένο επεξεργαστή και τη δυνατότητα συνδεσιμότητας 5G  για να πετύχει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Το Galaxy S20 FE είναι η ιδανική συσκευή για ομαλή πλοήγηση ή παρακολούθηση βίντεο, χάρη στην Infinity-O Super AMOLED οθόνη 6,5 ιντσών , με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Το Galaxy S20 FE συνδέεται απρόσκοπτα στο οικοσύστημα προϊόντων Galaxy, όπως για παράδειγμα με τα Galaxy Buds Live και το Galaxy Fit2.

Αυξημένες επιδόσεις, μειωμένο άγχος
Η Samsung εξόπλισε το Galaxy S20 FE με μπαταρία μεγάλης διάρκειας  4.500mAH, πανίσχυρη απόδοση επεξεργαστή και δυνατότητα υπερ-ταχείας φόρτισης,  για να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν όσα αγαπούν, χωρίς να ανησυχούν για τη διάρκεια της μπαταρίας  τους.

Κι επειδή η ζωή μπορεί να γίνει απρόβλεπτη, το Galaxy S20 FE διαθέτει πιστοποίηση ΙΡ68 για ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη.

Για να έχουν πάντα πρόσβαση στην τελευταία τεχνολογία, οι χρήστες Galaxy θα λάβουν αναβαθμίσεις τριών γενιών λειτουργικού συστήματος Android (OS). Έτσι, το Galaxy S20 FE θα είναι ενημερωμένο με τις πιο σύγχρονες λειτουργίες και τα νεότερα συστήματα ασφαλείας της Samsung.

Διαθεσιμότητα
Ξεκινώντας από τις 2 Οκτωβρίου 2020, το Galaxy S20 FE θα είναι ευρέως διαθέσιμο στο Samsung.com, και σε online καταστήματα παρόχων και συνεργατών. Οι προ-παραγγελίες για τα Galaxy S20 FE 5G και S20 FE ξεκινούν στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 στο Samsung.com.

close menu