Εκδηλώσεις Teamworks

Στις 19 και 20 Μαρτίου 2025 στο Ζάππειο η 2η Athens ICT Expo μαζί με το 27ο Greek ICΤ Forum

Στο Ζάππειο την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025 διεξάγεται η 2η Athens ICT Expo μαζί με το 27ο Greek ICΤ Forum και σειρά Συνεδρίων που χαρακτηρίζουν το ελληνικό οικοσύστημα ψηφιακών τεχνολογιών, καινοτομικού επιχειρείν, νεοφυούς επιχειρηματικότητας, απασχόλησης στις νέες τεχνολογίες, προοπτικών της ελληνικής αγοράς ΤΠΕ/ICT, της αξιοποίησης του RRF, ως κινητήριας δύναμης για την «έξυπνης» ανάπτυξη της χώρας.

Ο συνδυασμός της Athens ICT Expo και του Greek ICΤ Forum, του εμβληματικού Συνεδρίου που αποτελεί για 27 συνεχή χρόνια τον πόλο έλξης της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών (ΤΠΕ/ICT), αποτελεί κομβικό σημείο αναφοράς για την Αθήνα και τις εξελίξεις στις ψηφιακές τεχνολογίες.

Στην περσινή διοργάνωση κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, καινοτομικής τεχνολογίας, νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups και scale ups), Ακαδημαϊκά Ιδρύματα Ερευνητικά Κέντρα, Επιστημονικοί και Επαγγελματικοί Φορείς «δήλωσαν το παρόν» σε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση πολιτικών, υπηρεσιακών και επιχειρηματικών παραγόντων των ΤΠΕ/ICT. Επίκεντρο της περσινής αλλά και προσεχούς Έκθεσης-Συνεδρίων είναι η πολύπλευρη αξιοποίηση των Ψηφιακών Τεχνολογιών, η Τεχνητή Νοημοσύνης, το Καινοτομικό Επιχειρείν και σειρά τομέων που ενδιαφέρουν ένα διευρυμένο κοινό επισκεπτών και Συνέδρων.

Η Athens ICT Expo και το Greek ICΤ Forum τελούν υπό την αιγίδα Υπουργείων, Φορέων, Πανεπιστημιακών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων με «βαρύ» αποτύπωμα στην Ψηφιακή Διακυβέρνηση και στο Καινοτομικό Επιχειρείν.

close menu