Τεχνολογίες

SoftOne: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ, ενσωματώνεται στην πλατφόρμα SHOPRANOS

Η SoftOne, οδηγώντας για ακόμα μια φορά τις εξελίξεις στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού και των cloud εφαρμογών, ανακοινώνει ότι το SHOPRANOS  γίνεται η πρώτη πλατφόρμα B2B eCommerce στην Ελλάδα με υποστήριξη λειτουργίας τεχνητής νοημοσύνης AI, συμβάλλοντας με τον πιο επαναστατικό τρόπο στη διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι ισχυρές ΑI λειτουργίες που ενσωματώνονται στην πλατφόρμα SHOPRANOS, την πιο σύγχρονη λύση για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να δημιουργήσει ένα B2B e-shop γρήγορα και αυτοματοποιημένα, ξεκλειδώνουν νέες δυνατότητες που απλοποιούν και επιταχύνουν σημαντικά τη διαδικασία δημιουργίας ενός B2B e-shop.

Με τελικό στόχο τη δυνατότητα δημιουργίας αναβαθμισμένου περιεχόμενου μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ανεξάρτητα από τον όγκο του προϊοντικού κωδικολογίου, τα άμεσα οφέλη της αναβαθμισμένης εμπειρίας χρήσης SHOPRANOS που δημιουργεί η προσθήκη της λειτουργίας AI, περιλαμβάνουν τη:

  • δημιουργία αυτόματου προϊοντικού περιεχομένου
  • βελτιστοποίηση των υφιστάμενων κειμένων
  • αυτόματη προσθήκη στοιχείων στο περιεχόμενο του e-shop που βελτιώνουν σημαντικά την κατάταξη του e-shop σε όλες τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης (SEO)
  • αυτόματη δημιουργία περιεχομένου σε 30 γλώσσες

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αποκτά πλούσιο περιεχόμενο, με ολοκληρωμένες περιγραφές και τεχνικές προδιαγραφές προϊόντων, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία των πελατών, καθώς και την προβολή του στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης.

Ο Γιάννης Σαλίχος, CTO SOFTONE Group, δήλωσε σχετικά: «Η καινοτομία βρίσκεται στο DNA του οργανισμού μας. Στη SoftOne επενδύουμε συστηματικά σε καινοτόμες τεχνολογίες και πρακτικές που επιτρέπουν στις σύγχρονες επιχειρήσεις να περάσουν ταχύτατα στη νέα ψηφιακή εποχή.  Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση-ορόσημο για τη ελληνική αγορά, δημιουργώντας την πρώτη πλατφόρμα B2B eCommerce που αξιοποιεί τεχνολογίες ΑΙ, αλλάζοντας την ψηφιακή εμπειρία των επιχειρήσεων και ανοίγοντας το δρόμο στην ψηφιακή αναβάθμιση των υποδομών τους.»

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.shopranos.gr.

close menu