Υπηρεσίες

Offers Covid19: Η νέα σελίδα πληροφόρησης από την Cosmos Business Systems

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η επιδημία του Κορονοΐού, έχει καταστεί αναγκαία η άμεση πληροφόρηση διαθεσιμότητας ειδών και υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, η οποία αλλάζει πολλές φορές καθημερινά.

Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την ανάγκη δημιουργήσαμε μια νέα σελίδα προσφορών Covid19 στο website της εταιρείας μας, www.cbs.gr/el/offers, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν τα προϊόντα που επιθυμούν και είναι διαθέσιμα καθώς και το απόθεμα αυτών.

Η σελίδα έχει ενδεικτικά και αντιπροσωπευτικά προϊόντα και διαθεσιμότητες, ανανεώνεται καθημερινά και λαμβάνει υπ’ όψιν τις νέες και προβλεπόμενες παραλαβές της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς, εντοπίζοντας σε λύσεις που διευκολύνουν την τηλεργασία, την ασφάλεια των συστημάτων, τις επικοινωνίες δικτύων φωνής και δεδομένων, την τηλεκπαίδευση, και τέλος την χρηματοδότηση υπό προϋποθέσεις συγκεκριμένων κατηγοριών προμηθειών.

Η Cosmos Business Systems αναπτύσσει πάντα λύσεις τεχνολογίας που μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες της ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες όπως αυτή που διανύουμε, πιστή στο σύνθημα «μαζί και κοντά με τον πελάτη μας».

close menu