Στελέχη

Ο Quique Vivas διαδέχεται τη Victoriya Boklag, η οποία διατηρεί τη θέση της Group Vice President Marketing and Media

Η εταιρεία United Group, μητρική εταιρεία της Nova, ανακοίνωσε ότι ο Quique Vivas αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου μάρκετινγκ του Ομίλου, από τις 20 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Quique Vivas εντάσσεται στην ομάδα της United Group και διαδέχεται τη Victoriya Boklag, η οποία διατηρεί τη θέση της Group Vice President Marketing and Media, από το 2013. Η Victoriya θα επικεντρωθεί στον ρόλο της ως CEO, ενισχύοντας περαιτέρω την τοποθέτηση της United Group ως τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και διασφαλίζοντας παράλληλα τη στρατηγική της ανάπτυξη.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Quique Vivas στη United Group. Θα είναι υπεύθυνος για την εμπορική στρατηγική για οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες και θα επικεντρωθεί στην προώθηση της ισχυρής εμπορικής δυναμικής του Ομίλου και στις οκτώ αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Με τα καινοτόμα προϊόντα, τις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες μας ο Quique θα ενισχύσει περαιτέρω την πελατοκεντρική φιλοσοφία μας», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της United Group, Victoriya Boklag.

Ο Quique είναι εξειδικευμένος επαγγελματίας με πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στις τηλεπικοινωνίες. Έχει σημειώσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στον κλάδο, κατέχοντας διάφορες θέσεις σε τομείς όπως το μάρκετινγκ, οι πωλήσεις, η ψηφιακή τεχνολογία, το brand, οι λειτουργίες και η στρατηγική για κινητή, σταθερή και τηλεόραση – τόσο σε B2B όσο και σε B2C. Στα επαγγελματικά του επιτεύγματα περιλαμβάνεται ο σημαντικός ρόλος στην προώθηση του Ομίλου Vodafone ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθώς και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εμπορικής του λειτουργίας. Έχει επίσης υπηρετήσει ως Chief Commercial and Strategy Officer στη Vodafone Τσεχίας και Chief Commercial Officer και Εκτελεστικό Μέλος στη Vodafone Ελλάδας.

close menu