Παπαγάλλος

Ο Κλέω(ν) του Μέρα-25 και ο γνωστός («όλα αντιλαϊκές συνωμοσίες του κεφαλαίου) Καραθανασόπουλος τα ‘βαλαν με τον Πιέρ. Γελάνε και τα τσιμέντα και εμείς μαζί.

Τι ήταν αυτό χθες στη Βουλή?!

Ο βουλευτής (βορείων προαστίων) Κλέων Γρηγοριάδης, του Μέρα-25 και του Ευρωπαϊκού Μετώπου της Ρεαλιστικής Ανυπακοής (Ναι! Υπάρχει και τέτοιο Μέτωπο. Μην γελάτε!) ήταν ο  εισηγητής του κόμματός του στην πρόταση αντισυνταγματικότητας του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον Covid-19,που κατάθεσε η Ελληνική Λύση.

Kαι έγινε το έλα να δεις!

Ο Κλέω(ν), γνωστός για τις περίεργες για τον κοινό και συμβατικό νου απόψεις του, και σίγουρα εκτός ελληνικού χώρου και γήινου χρόνου (ίσως σε εξωπλανήτες να είχαν απήχηση) που προβληματίζουν ακόμη και τους ομοϊδεάτες του, έκανε . . . μάθημα στον Πιέρ για τις αρχές συνταγματικότητας που έπρεπε (κατά την άποψή του πάντα) να ακολουθεί ο νόμος για το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Και προφανώς, για να προστατεύσω την εντερική σας ισορροπία, δεν θα σας αναφέρω τι είπε ο Κλέω(ν).

Και δεν έφτανε ο Κλέω(ν). . . Οοοχι!

Είχαμε και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, τον Νίκο Καραθανασόπουλο, ο οποίος αφού δήλωσε πομπωδώς ότι επί της ουσίας το νομοσχέδιο είναι αντεργατικό και αντιδημοκρατικό (το γιατί δεν μας το είπε) και δεν προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα (πάλι δεν μας είπε το γιατί και το πώς?) γνωστοποίησε πως  το κόμμα του απέχει από την ψηφοφορία. Το ΚΚΕ δεν ψηφίζει τα περισσότερα νομοσχέδια στη Βουλή  για να μην νομιμοποιήσει την αστική δημοκρατία, στην οποία μετέχει ως κόμμα!

Και φτάσαμε στην ψηφοφορία για την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για την αντισυνταγματικότητα του ψηφιακού πιστοποιητικού.

Και εκεί, ω του θαύματος, είχαμε μία ακόμη ομοφωνία για τον Πιέρ, όπως και στην Λευκή Βίβλο που υπερψηφίστηκε πέρισυ. Ο Σύριζα, με τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο Μάριο Κάτση, να καλεί την κυβέρνηση να διασφαλίσει πλήρως την προστασία των προσωπικών δεδομένων, το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και το Μέρα-25 καταψήφισαν την πρόταση της Ελληνικής Λύσης, λέγοντας μάλιστα πως το κόμμα αυτό «κλείνει το μάτι στους αντιρρησίες εμβολιασμού», που δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Πρέπει να το διασκέδασε δεόντως χθες ο Πιέρ στη Βουλή, ειδικά για τα προσωπικά δεδομένα. Πάντως για καλό και για κακό, και επειδή δεν αφήνεις στην τύχη τέτοια θέματα, πίσω τους στα έδρανα των συμβούλων καθόταν ο Θανάσης Κοσμόπουλος, Διευθυντής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Αυτά τα ολίγιστα

Και επανερχόμαστε τάχιστα με την γνωστοποίηση των εντυπωσιακών επιδόσεων του Συνεδρίου Digital Enterprise Transformation της 1 και 2 Ιουνίου με βάση (πάντα) τα Google Analytics, τα οποία μόνο η Teamworks παρουσιάζει στους Χορηγούς και στους Ομιλητές. Κανένας άλλος Φορέας Οργάνωσης Συνεδρίων στον τομέα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών δεν τολμά να ανακοινώσει αποτελέσματα Google Analytics.

Αυτά για την ενημέρωσή σας!

close menu