Στελέχη

Ο κ. Βασίλης Αυζώτης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην GCC Hellas

Ο Βασίλης Αυζώτης ανέλαβε την θέση του Γενικού Διευθυντή στην GCC Hellas. Η GCC επενδύει σε στελέχη που μπορούν να ανταποκριθούν και να συμβάλλουν στην διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη της με την προσθήκη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Ο κ  Αυζώτης εντάσσεται στο δυναμικό της GCC έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή πείρα (πέραν των 30 χρόνων) στο χώρο της πληροφορικής. Σημαντικότεροι σταθμοί στην πορεία του υπήρξαν η Microsoft Ελλάς (1993) και η μακροχρόνια σταδιοδρομία του στην HP Hellas (1998), όπου ανέλαβε με επιτυχία σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως Product Manager, IPG General Manager, PPS MEMA Region Business Planning Director & Chief of Staff, PPS General Manager Greece & Cyprus και Managing Director Greece & Cyprus.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο κ Αυζώτης θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και διαχείριση του δικτύου συνεργατών της εταιρείας και στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην Ελληνική αγορά και την ευρύτερη περιοχή. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της GCC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

TAGS:

close menu