Γενικές Ειδήσεις

Ο Έλον Μασκ σχολιάζει ανάρτηση από τις διακοπές του στη Μύκονο που τον συγκρίνει με μπουλντόγκ

Τον γύρο του κόσμου -και των social media- έκαναν οι φωτογραφίες από τις διακοπές του Έλον Μασκ στη Μύκονο, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla θέλησε να περάσει λίγες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στο Νησί των Ανέμων, παρέα με φίλους. Aπόλαυσε τις διακοπές του και τα μπάνια του, ενώ έκανε και μια μικρή στάση στη Δήλο.

Η κάμερα των παπαράτσι τον κατέγραψε με ένα μαύρο μαγιό, γυμνόστηθο, με μια πετσέτα γύρω από τη μέση, να συνομιλεί με τους φίλους του επάνω στο σκάφος με το όνομα «Zeus», η ενοικίαση του οποίου κοστίζει 20.000 ευρώ την εβδομάδα.

Θέμα συζήτησης στο Twitter οι διακοπές του Έλον Μασκ
Φυσικά, οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν το κατάλευκο δέρμα του καθώς και το αγύμναστο κορμί του και να τον συγκρίνουν ακόμη και με τον Τζεφ Μπέζος, με κάποιον να γράφει πως «έχει ακόμη δρόμο για να τον φτάσει».

Ένας άλλος χρήστης, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει πως έχει βγάλει λεφτά χάρη στον Έλον Μασκ, δημοσίευσε μια από τις γυμνόστηθες φωτογραφίες του, με τον δισεκατομμυριούχο να μη διστάζει στιγμή και να αυτοτρολάρεται, απαντώντας: «Χα χα, γαμώτο, ίσως θα έπρεπε να βγάζω το πουκάμισό μου πιο συχνά. Free the nip!!!».

Η σύγκριση με σκύλο και η απάντηση του Έλον Μασκ
Και δεν έφτανε μόνον αυτό. Ο ακομπλεξάριστος Έλον Μασκ, μετρ των memes και ο ίδιος, αντέδρασε και σε μια άλλη ανάρτηση, που τον δείχνει δίπλα δίπλα σε ένα λευκό γαλλικό μπουλντόγκ που στέκεται στα δύο του πόδια, όρθιο. Φυσικά και πάλι σχολίασε, γράφοντας αυτή τη φορά: Οι γάμπες μου όμως είναι μεγαλύτερες».

Οι χαλαρές στιγμές, πάντως, του δισεκατομμυριούχου επισκιάστηκαν από τη νομική μάχη που έχει εξαπολύσει το twitter εναντίον του, αφότου ο Μασκ πήρε πίσω τη συμφωνία ύψους 44 δισ. δολαρίων για την εξαγορά της πλατφόρμας. Μάλιστα, την Τρίτη, ένας Αμερικανός δικαστής αποφάσισε τελικά την εκδίκαση της υπόθεσης τον Οκτώβριο, παρότι ο Έλον Μασκ είχε πιέσει για τη διεξαγωγή της δίκης τον Φεβρουάριο, ώστε να καταστεί δυνατή μια εκτεταμένη έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς του πως το Twitter έχει παραποιήσει τον αριθμό των πλαστών ή ανεπιθύμητων λογαριασμών.

close menu