Υπηρεσίες

Mercedes-Benz και Mastercard προσφέρουν ηλεκτρονικές πληρωμές στο αυτοκίνητο

Η Mercedes-Benz και η Mastercard συνεργάστηκαν για να εισαγάγουν εγγενείς πληρωμές στο αυτοκίνητο, οι οποίες θα μετατρέψουν το αυτοκίνητο σε μια διαισθητική μορφή ηλεκτρονικών πληρωμών, με τον οδηγό να χρησιμοποιεί το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Mercedes-Benz είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που ενσωματώνει την τεχνολογία Mastercard Secure Card on File for Commerce Platforms για online πληρωμές στα οχήματά της και η κίνηση θεωρείται ως μια πρωτοποριακή προσπάθεια στην αυτοκινητοβιομηχανία να κάνει τις πληρωμές στο αυτοκίνητο πραγματικότητα.

Η εγγενής υπηρεσία πληρωμών στο αυτοκίνητο ονομάζεται Mercedes pay+ και θα επιτρέπει στους οδηγούς να χρησιμοποιούν έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο αυτοκίνητό τους για να ολοκληρώνουν βολικές και ασφαλείς ψηφιακές πληρωμές σε πάνω από 3.500 πρατήρια καυσίμων στη Γερμανία.

Η στροφή προς τις πληρωμές εντός του αυτοκινήτου αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης τάσης προς την ενσωμάτωση των συστημάτων πληρωμών στις καθημερινές μας εμπειρίες και δραστηριότητες. Καθώς τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο εξελιγμένα, οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώνουν χρησιμοποιώντας ενσωματωμένες λειτουργίες και ειδικές διεπαφές, εξοικονομώντας χρόνο και αποφεύγοντας την όποια ταλαιπωρία κρατώντας την πιστωτική τους κάρτα έξω από το παράθυρο ή να χρησιμοποιούν το κινητό τους.

close menu