Προϊόντα-Υπηρεσίες

Καθηλωτική εικόνα, κορυφαίος ήχος και εμπειρία κινητής επόμενης γενιάς από τη Samsung στο Golden Hall

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους φίλους της στο Golden Hall για να τους παρουσιάσει τις τελευταίες της καινοτομίες στην κατηγορία της εικόνας και των κινητών συσκευών. Καθημερινά, μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες Lifestyle TVs, την The Frame και την Τhe Serif, να απολαύσουν εικόνα υψηλής ποιότητας στις 8Κ QLED τηλεοράσεις και ήχο επόμενης γενιάς από τις νέες ηχομπάρες της εταιρείας, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τις αγαπημένες προτάσεις του Galaxy οικοσυστήματος, τα smartphones των σειρών Note20 και S20, το στιλάτο αναδιπλούμενο Ζ Flip, νέα tablet και τα μοναδικά wearables της Samsung.

Η ομάδα των Samsung experts θα υποδεχθεί τους καταναλωτές σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου για να τους ξεναγήσει σε τρεις ειδικά σχεδιασμένους χώρους, σύμφωνα με τον τρόπο ζωής που τους ταιριάζει περισσότερο, και να τους επιδείξει πώς η αυτοματοποίηση και η συνδεσιμότητα των συσκευών Samsung μπορούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία χρήσης, όπως ποτέ ξανά.

Για όσους θέλουν να μετατρέψουν το χώρο τους σε μία σύγχρονη Gallery, το The Frame Room είναι η ιδανική επιλογή. Πρωταγωνίστρια του χώρου, η lifestyle τηλεόραση της Samsung, The Frame, η οποία μετατρέπεται σε πίνακα ζωγραφικής, και προβάλλει το έργο που θέλει ο χρήστης σε άριστη ποιότητα εικόνας, χάρη στην τεχνολογία ΑΙ. Σε συνδυασμό με την All-in-One Soundbar της σειράς S61T, που ξεχωρίζει τόσο για τον τρισδιάστατο ήχο όσο και αισθητικά με το λεπτό φινίρισμά της, αλλά και το καινοτόμο αναδιπλούμενο smartphone Galaxy Z Flip, οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν για τις ευκολίες και τα οφέλη ενός συνδεδεμένου οικοσυστήματος, υψηλής αισθητικής.

Όσοι προτιμούν τον ιδιαίτερο μοντέρνο σχεδιασμό με πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, θα ανακαλύψουν στο The Serif Room το πώς η αδιαμφισβήτητα όμορφη lifestyle τηλεόραση εναρμονίζεται άψογα στο χώρο λόγω του μινιμαλιστικού design από τους Bouroullec, ενώ θα δουν στην πράξη τις πρωτοποριακές της δυνατότητες συνδεσιμότητας με τη βοήθεια του νέου Galaxy Note 20 και του ολοκληρωμένου Galaxy οικοσυστήματος. Η νέα σειρά κινητής Galaxy Note 20 με το νέο Galaxy Watch 3 και τα Buds Live μετατρέπουν οποιοδήποτε χώρο στο ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση ή εργασία.

Για όσους αποζητούν να αναβιώσουν την κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι του σπιτιού τους, το QLED 8K room συστήνει την  ποιότητα εικόνας του μέλλοντος, στο παρόν. Οι τηλεοράσεις της σειράς QLED 8K αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή στην premium κατηγορία. Επιπλέον της κορυφαίας ποιότητας εικόνας και τη δυνατότητα αναβάθμισης οποιουδήποτε περιεχομένου σε 8Κ, οι QLED 8Κ τηλεοράσεις της Samsung ενσωματώνουν και νέες λειτουργίες που εντυπωσιάζουν όπως η OTS+, βάσει της οποίας ηχεία τοποθετημένα περιμετρικά της τηλεόρασης προσδίδουν τρισδιάστατη ηχητική απόδοση. Κάνοντας χρήση των προηγμένων λειτουργιών της κάμερας επαγγελματικού επιπέδου του Galaxy S20, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν  φωτογραφίες και video 8K και να τα απολαύσουν σε  μια QLED 8K τηλεόραση, με καθηλωτική ποιότητα εικόνας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βιώσουν την προηγμένη εμπειρία Samsung καθημερινά, κατά τις ώρες λειτουργίες του Golden Hall.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Samsung, επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr.

close menu