Στελέχη

Intracom Telecom: Ο Αθανάσιος Αντουλινάκης νέος CEO της Ether 

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, γνωστοποίησε ότι καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) της Ether (ether.gr), εταιρείας του Ομίλου Intracom Telecom που δραστηριοποιείται στην αγορά της ενέργειας, έχει αναλάβει ο κ. Αθανάσιος Αντουλινάκης.

Έχοντας διατελέσει στέλεχος του Ομίλου τα τελευταία 23 χρόνια, ο κ. Αντουλινάκης έχει αναλάβει καίριες θέσεις τόσο στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα όσο και σε θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου στο εξωτερικό. Προ της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Intracom Svyaz, θυγατρικής του Ομίλου, έχοντας συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ο κ. Kartlos Edilashvili, Acting CEO του Ομίλου Intracom Telecom, δήλωσε: «Οι λύσεις ευφυών συστημάτων μέτρησης ενέργειας (smart metering), όπως επίσης και οι προτάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (PV, Net Metering κλπ.) που προσφέρουμε στην αγορά μέσω της Ether, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρούσα χρονική στιγμή. Η πολύχρονη εμπειρία του κ. Αντουλινάκη θα προσδώσει νέα δυναμική στην ανάπτυξη της εταιρείας».

Από την πλευρά του ο κ. Αθανάσιος Αντουλινάκης σχολίασε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και χαρά που αναλαμβάνω Διευθύνων Σύμβουλος της Ether. Μαζί με το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, θα ανταποκριθούμε επάξια στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, επεκτείνοντας περαιτέρω τις προσφερόμενες λύσεις μας. Αντιλαμβανόμαστε τις εξελίξεις στον τομέα της ενεργειακής αγοράς ως μέγιστη πρόκληση και είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε προηγμένες λύσεις για την παραγωγή/διαχείριση ενεργειακών λύσεων με θετικές επιπτώσεις στους τομείς της τεχνολογίας, της οικονομίας και της οικολογίας».

close menu