Τεχνολογίες

Η TCL προσφέρει αξιοσημείωτες δυνατότητες και εμπειρίες 5G στον χρήστη

Ξέρατε ότι…

Το TCL 10 5G,  η πρώτη συσκευή 5G της εταιρείας  από την σειρά TCL 10,  έχει  επιλεγεί από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών;

Ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2020, το TCL 10 5G είναι ήδη διαθέσιμο μέσω της Vodafone στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, μέσω της TIM στην Ιταλία, μέσω της EE και της H3G (Three UK) στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και μέσω της Yoigo επίσης στην Ισπανία, ενώ αναμένεται το TCL 10 5G να κατακτήσει ακόμη και την ανοικτή αγορά.

Οι συμφωνίες αυτές ενισχύουν τον στόχο της TCL για εκδημοκρατισμό της τεχνολογίας, επιτρέποντας την επιτάχυνση της προσαρμογής 5G και παρέχοντας  στους πελάτες την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε συσκευές 5G σε προσιτό επίπεδο τιμών.

” Ως μια από τις κορυφαίες μάρκες ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο, η TCL είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει σε περισσότερους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε μια προσιτή συσκευή 5G”, δήλωσε ο David Derrida, Product Director Europe της TCL Communication. “Η TCL έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας τερματικού 5G, και τώρα με τη διαθεσιμότητα του TCL 10 5G μέσω των operators, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους Ευρωπαίους καταναλωτές μια  εξαιρετική συσκευή 5G στην προσιτή τιμή κατηγορίας 4G.”

Το TCL 10 5G παρέχει αυξημένο bandwidth δεδομένων για ταχύτερες μεταφορτώσεις, λήψεις και αναβαθμισμένη σταθερότητα σύνδεσης Wi-Fi, με τη δύναμη του επεξεργαστή Snapdragon 7-series 5G SoC. Έρχεται με οθόνη FHD+ Dotch 6,53 ιντσών, παρέχοντας μια εντυπωσιακή αναλογία οθόνης προς σώμα 91%, με αποκλειστικό chipset οθόνης και με κομψό, προστατευτικό γυαλί Corning  Gorilla . Αξιοποιώντας την τεχνολογία TCL NXTVISION, το TCL 10 5G προσφέρει ζωντανά γραφικά χρώματος και κορυφαία χρωματική ακρίβεια.

Το TCL 10 5G διαθέτει τετραπλής κάμερας που περιλαμβάνει έναν κορυφαίο αισθητήρα εικόνας smartphone υψηλής ανάλυσης 64MP, έναν ευρυγώνιο φακό 8MP 118 μοιρών, μια macro κάμερα 5MP και μια κάμερα βάθους 2MP για φωτογραφίες με bokeh. Η μπροστινή κάμερα 16MP διαθέτει τεχνολογία 4-σε-1 big pixel που παράγει πιο φωτεινές selfie φωτογραφίες και βελτιωμένες δυνατότητες χαμηλού φωτισμού. Το TCL 10 5G διαθέτει επίσης με μια μεγάλη μπαταρία 4500mAh και Quick Charge 3.0 για γρήγορη φόρτιση και την δυνατότητα OTG Reverse Charging, μετατρέποντας το κινητό σας τηλέφωνο σε power bank, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε μικρότερες συσκευές. Το TCL 10 5G διατίθεται στην Π.Λ.Τ. των 399 ευρώ.

Γνωρίζατε ότι…
η TCL έχει εργαστεί για 5G κινητά προϊόντα εδώ και αρκετό χρόνο τώρα;

Η TCL είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που έχει ήδη κυκλοφορήσει μια συσκευή τερματικού 5G στην Κίνα, το 2019. Η TCL θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλο και περισσότερους φορείς στον κόσμο σε προγράμματα 5G με τα κινητά τηλέφωνα TCL 5G  αλλά και άλλες συσκευές που έρχονται στην αγορά φέτος, καθώς η συνδεσιμότητα 5G για τους καταναλωτές συνεχίζει να γίνεται ευρύτερα διαθέσιμη.

Η TCL Communication υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα του 5G και έχει αναπτύξει πλήρως 5G R&D ήδη από το 2015, ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά και στην τυπική προσαρμογή. Η TCL σήμερα διαθέτει καινοτόμα 5G εργαστήρια στη Νίκαια της Γαλλίας,  και στη Huizhou στην Κίνα, καθώς επίσης και μια διεθνή ομάδα ειδικών που απαρτίζεται από experts της βιομηχανίας. Στο πλαίσιο των κοινών προσπαθειών των συνεργατών, η TCL Communication έχει συμμετάσχει ενεργά στην τυπική προσαρμογή, έχει αναπτύξει λύσεις τεχνολογίας τερματικού 5G με βάση τις ανάγκες των χρηστών, και έχει θέσει ολοκληρωμένα τα σενάρια εφαρμογών και την οικολογία των προϊόντων, επιτυγχάνοντας σταδιακά αποτελέσματα κάθε χρόνο.

Ζώντας την εποχή του 5G, ξέρατε ότι…
Η TCL φέρνει τη ριζοσπαστικές αλλαγές στην καθημερνή ζωή των καταναλωτών, χρησιμοποιώντας το 5G ως μέρος των smart homes και IoT;

Η TCL κυκλοφόρησε επίσης ένα φορητό 5G router στην αρχή του έτους, το TCL LINKHUB  5G CPE, οδηγώντας την 5G τεχνολογία πέρα και από τα smartphones, φέρνοντας την 5G εμπειρία σε ολόκληρο το smart home και IoT οικοσύστημα της TCL. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να παραμείνει μια μοντέρνα επιλογή ώστε να έχει πρόσβαση στις ταχύτητες δικτύου επόμενης γενιάς στο σπίτι και στην εργασία, η συσκευή υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G έως 2,8 Gbps και την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi6 για ταχύτητες έως 3,6 Gbps, δίνοντας αρκετό bandwidth στους χρήστες για να κατεβάσουν μια ταινία HD 1Gbps σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Η TCL συνεχίζει να δείχνει τη φιλοδοξία της για “Display Greatness” μέσω του εκδημοκρατισμού της καινοτομίας, καθιστώντας τη διαθέσιμη σε όλους.

TAGS:

close menu