Τεχνολογίες

Η LG θα παρουσιάσει την οπτική της για το λογισμικό και τα οχήματα στο AutoTech: Detroit

Η εταιρεία θα μοιραστεί τη μοναδική της οπτική για τη μετάβαση στα SDVs και θα δείξει πώς οι λύσεις λογισμικού της αντιμετωπίζουν τις βασικές προκλήσεις για τη μελλοντική κινητικότητα

Η LG Electronics (LG),τεχνολογικός ηγέτης στον τομέα της κινητικότητας, θα μοιραστεί τις τελευταίες της ιδέες και καινοτομίες στο AutoTech: Detroit, που θα πραγματοποιηθεί στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν των ΗΠΑ από τις 5-6 Ιουνίου. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, προσελκύοντας συνήθως πάνω από 3.000 ηγέτες και ειδικούς του κλάδου. Η φετινή έκθεση θα εξετάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της αυτοκινητοβιομηχανίας, μεταξύ άλλων στους τομείς του λογισμικού οχημάτων, της συνδεσιμότητας, της ηλεκτροκίνησης και του σχεδιασμού.

Με τίτλο BEYOND THE ROAD: NAVIGATING THE SDV TRANSITION, η εκδήλωση LG’s AutoTech: Detroit, θα επικεντρωθεί στο παρόν και το μέλλον των software-defined οχημάτων (SDV). Θα εξεταστούν οι τρεις καίριες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος: η τεχνική πολυπλοκότητα της ανάπτυξης ενός ενοποιημένου λειτουργικού συστήματος για οχήματα, η διαδικασία μετασχηματισμού των εμπειριών των χρηστών μέσω της υλοποίησης ενός “χώρου διαβίωσης σε τροχούς” και η ανάγκη προσαρμογής των σημερινών επιχειρηματικών μοντέλων για διαρκή καινοτομία και δημιουργία αξίας.

Η παρουσίαση της εταιρείας θα αναδείξει τον κρίσιμο ρόλο της LG AlphaWare στην εξέλιξη του SDV. Αποτελώντας μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων λογισμικού, η LG AlphaWare δίνει τη δυνατότητα σε παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας να συνεργαστούν και να καινοτομήσουν, υποστηρίζοντάς τους να ξεπεράσουν διάφορες τεχνικές προκλήσεις, φέρνοντας παράλληλα άνεση και συνδεσιμότητα στο εσωτερικό του οχήματος.

Η εκδήλωση της LG έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 12:15-12:40 (EST) στις 5 Ιουνίου στο Suburban Collection Showplace στο Novi του Michigan. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη εκδήλωση της LG στο AutoTech: Detroit 2024, επισκεφθείτε εδώ.

close menu