Εξαγορές - Συγχωνεύσεις

H PeopleCert εξαγόρασε την αμερικανική εταιρεία DevOps Insitute

Στην εξαγορά της αμερικανικής εταιρείας DevOps Institute προχώρησε η PeopleCert. Το DevOps Institute είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός στον χώρο του ΙΤ και προγραμματισμού και βοηθά τις εταιρείες αλλά και τους ανθρώπους να εξελιχθούν, μέσα από τη χρήση της DevOps μεθοδολογίας.

«Η εξαγορά του DevOps Institute -τέταρτη κατά σειρά εξαγορά από την PeopleCert από το 2020- αποτελεί μια σημαντική επένδυση με την οποία η εταιρεία εδραιώνει περαιτέρω την ηγετική της θέση παγκοσμίως, στον τομέα ανάπτυξης και παροχής πρωτοποριακών λύσεων στο Business & IT μέσω βέλτιστων πρακτικών και αναγνωρισμένων
μεθοδολογιών καθώς και των σχετικών επαγγελματικών πιστοποιήσεων», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μέσα στα τελευταία τρία χρόνια, η PeopleCert έκανε στρατηγικές εξαγορές αποκτώντας εταιρείες και οργανισμούς, όπως η βρετανική AXELOS -η μεγαλύτερη εξαγορά ξένης εταιρίας από ελληνικό ιδιωτικό φορέα στο εξωτερικό- η QAI και το International Association for Six Sigma Certification (IASSC), που παρέχουν υπηρεσίες πιστοποίησης σε διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα. Κατέχοντας ήδη τα πνευματικά δικαιώματα δύο πιστοποιητικών, το ITIL για ΙΤ & Digital Transformation και το PRINCE2 για Project Management, η PeopleCert με την εξαγορά του DevOps Institute διευρύνει σημαντικά το χαροφυλάκιό της και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες, στις επιχειρήσεις και στο δίκτυο συνεργατών της. Το DevOps Institute δραστηριοποιείται σε 160 χώρες, έχει στην κοινότητά του περισσότερους από 45.000 επαγγελματίες IT και περιλαμβάνει ένα δίκτυο 150 εξουσιοδοτημένων συνεργατών παγκοσμίως.

close menu