Πληροφορική

H Cosmos Business Systems αναβαθμίζεται σε NVIDIA Elite Partner

Σε συνεργασία με την NVIDIA, η Cosmos Business Systems προσφέρει στην Ελλάδα και στην Κύπρο λύσεις που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις, οργανισμούς και ερευνητικά κέντρα να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες τους αυξάνοντας την εξοικονόμηση πόρων.
Η Cosmos Business Systems ανακοινώνει την αναβάθμιση της ως NVIDIA Elite Partner, κατακτώντας την ανώτατη βαθμίδα στο πρόγραμμα συνεργατών της NVIDIA στα συστήματα και στις λύσεις Compute DGX.

Η NVIDIA έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ο κορυφαίος κατασκευαστής στα συστήματα High-Performance Computing (DGX Systems), Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και καρτών γραφικών. Αποτελεί τον μοναδικό πάροχο των τεχνολογιών αιχμής, οδηγώντας την αγορά των αυτοκινούμενων οχημάτων, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες υγείας με την προσφορά ταχύτερης ανάπτυξης φαρμάκων και την άμεση διάγνωση ασθενειών.

Σε συνεργασία με την NVIDIA, η Cosmos Business Systems προσφέρει στην Ελλάδα και στην Κύπρο λύσεις που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις, οργανισμούς και ερευνητικά κέντρα να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες τους αυξάνοντας την εξοικονόμηση πόρων, ενώ παράλληλα αποφέρει σημαντικά οφέλη στην κάλυψη των αναγκών τους για Εξοπλισμό και Υποδομές Πληροφορικής.

Ως ο μοναδικός Elite Partner στην Ελληνική & Κυπριακή αγορά, η Cosmos Business Systems παρέχει στους πελάτες της εξειδικευμένες λύσεις Compute, Visualization & Virtualization, καθώς διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό για την μελέτη, την υλοποίηση και υποστήριξη των λύσεων της NVIDIA.

close menu