Εκδηλώσεις

Γιατί αποχώρησε ο Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του ΣΕΒ, από την ομιλία του Πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ

Διευκρινίσεις για την αποχώρηση του προέδρου του ΣΕΒ από την τελετή έναρξης της ΔΕΘ έδωσε ο Σύνδεσμος, τονίζοντας ότι τα εγκαίνια καθυστέρησαν και ο κ. Φέσσας αποχώρησε λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

Συγκεκριμένα, ο ΣΕΒ αναφέρει τα εξής:
«Ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετέβη στην Θεσσαλονίκη για να παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ και για να παρακολουθήσει τις ομιλίες της τελετής έναρξης, που είχαν προγραμματισθεί για τις 19:00 του Σαββάτου. Για διάφορους λόγους, η έναρξη της τελετής καθυστέρησε και λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ αποχώρησε πριν τη λήξη της, ώστε να μεταβεί με την τελευταία πτήση στην Αθήνα».

Κατά την συνέντευξη του Πρωθυπουργού στα ΜΜΕ την Κυριακή , ο δημοσιογράφος της “Εφημερίδας των Συντακτών”, Απόστολος Λυκεσάς, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να σχολιάσει την αποχώρηση του προέδρου του ΣΕΒ, κατά την χθεσινή του ομιλία στη ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι :
Δεν μπορώ να ξέρω αν κάποιοι αισθάνονται καλά ή δεν αισθάνονται καλά, αποχωρούν απο τις ομιλίες. Υπάρχει κι ο ανθρώπινος παράγοντας καμιά φορά. Αρα, δεν μπορούμε να κρίνουμε τα πάντα με πολιτικά κριτήρια“.

TAGS:

close menu