Τεχνολογίες

VIVOTEK και CyberLink ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, ανακοινώνει τη συνεργασία των προηγμένων τεχνολογιών αναγνώρισης προσώπου του κορυφαίου οίκου CyberLink Corp. με τις λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης της VIVOTEK. Πιο συγκεκριμένα, η VIVOTEK υιοθετεί το software αναγνώρισης προσώπου FaceMe της CyberLink μέσα στο λογισμικό κεντρικής διαχείρισης VAST 2, παρέχοντας στους χρήστες την προβολή και εύκολη διαχείριση των αποτελεσμάτων αναγνώρισης προσώπου για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ασφαλείας.

Η VIVOTEK, κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, αφουγκράζεται τις σύγχρονες και εξαιρετικά απαιτητικές ανάγκες σε εφαρμογές αναγνώρισης προσώπου και δεσμεύεται στην παροχή προηγμένης εμπειρίας facial recognition υιοθετώντας το λογισμικό FaceMe της CyberLink μέσα στο VMS VAST2 της VIVOTEK.

Παραμένοντας πρωτοπόρος σε λύσεις ασφαλείας, η VIVOTEK παρέχει αναγνώριση προσώπου και εξαιρετική ποιότητα εικόνας μέσα από τις δικτυακές κάμερες του οίκου και το λογισμικό κεντρικής διαχείρισης. Μέσα από VAST 2, οι aχρήστες απολαμβάνουν μια εύκολη και ομαλή διαδικασία εγκατάστασης χάρη στο φιλικό  του interface που συγκεντρώνει κεντρικά όλες τις λειτουργίες των καμερών και λαμβάνει ακριβή στιγμιαία alert σύμφωνα με μια προκαθορισμένη blocklist ή άλλες λίστες ατόμων (όπως εργαζομένων ή VIP). Επιπλέον, μια σειρά από video που έχουν φιλτραριστεί μέσα από το VAST 2 σύμφωνα με τα προφίλ που υπάρχουν στη database, παρέχουν στους διαχειριστές των συστημάτων ασφαλείας απρόσκοπτη εμπειρία διαχείρισης της λειτουργίας αναγνώρισης προσώπου.

Όλες οι λύσεις της VIVOTEK είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

close menu