Επιχειρήσεις

Τζίρος άνω του 1 δισ. ευρώ για τον Μασούτη

Κατηγορηματικά αρνητικός ως προς το ενδεχόμενο εξαγοράς της Μασούτης από το αμερικανικό fund της CVC Capital Partners, εμφανίστηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης.

Στο πλαίσιο δημοσιογραφικής ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Μασούτης, Γιάννης Μασούτης, στην ερώτηση για ενδεχόμενο ενδιαφέρον του επενδυτικού κεφαλαίου CVC ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν γνωρίζω του ανθρώπους του CVC και ακόμα και εάν μου ζητούσαν να τους συναντήσω, θα το απέφευγα, για να μην βρεθώ αντιμέτωπος με ερωτήματα και τυχόν δημιουργία εντυπώσεων. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση και δεν μας ενδιαφέρει, ούτε βρισκόμαστε σε διαδικασία να συζητάμε για το ενδεχόμενο εξαγοράς της Μασούτης από κάποιον άλλο”.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της Μασούτης κατά τη φετινή χρονιά, τρέχει με περίπου 17% σε ανάπτυξη πωλήσεων, κάτι που θα τον φέρει για πρώτη φορά πάνω από το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ – περίπου στο 1,1 δισ. ευρώ. Από το συγκεκριμένο ποσό εξαιρείται η εταιρική σύμπραξη που έχει δημιουργήσει με τον ΣΥΝΚΑ Χανίων στην κοινή εταιρεία ΣΥΝΚΑ Α.Ε, η οποία δεν υπολογίζεται στο συγκεκριμένο ποσό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Γιάννης Μασούτης: Κλείνει την πόρτα στα σενάρια εξαγορών | Capital

close menu