Επιχειρήσεις

TÜV Austria Trust IT: Νέος «παίχτης» στην κυβερνοασφάλεια

Η TÜV Austria ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας θυγατρικής της εταιρείας, TÜV Austria Trust IT, στην Ελλάδα, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και την προστασία των πληροφοριακών συστημάτων των επιχειρήσεων και των οργανισμών από κυβερνοαπειλές.

Η νέα εταιρεία, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προσφέρει υπηρεσίες Security Operation Center (SOC) και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας. Με τη δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησης των IT και OT υποδομών, cutting-edge technology στις υπηρεσίες SOC, εξασφαλίζει τον γρήγορο εντοπισμό και την άμεση αντιμετώπιση των επιθέσεων, ανιχνεύοντας ταυτόχρονα πιθανά κενά στα μέτρα ασφαλείας της εταιρείας. Επιπλέον, μέσω της ενεργούς διαχείρισης των vulnerabilities, πραγματοποιείται σάρωση για την εύρεση των τρωτών σημείων του εγκατεστημένου λογισμικού, διευκολύνοντας έτσι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών που αφορούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των κυβερνοαπειλών.

Με τη νέα αυτή θυγατρική, ο όμιλος της TÜV Austria φιλοδοξεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα πολύ ευρύ φάσμα υπηρεσιών που έχουν κοινό παρονομαστή τους την ασφάλεια, και να συμβάλλει αποφασιστικά στην προστασία των πληροφοριακών πόρων των πελατών του, ενισχύοντας παράλληλα την αξιοπιστία και την ασφάλεια των συστημάτων τους», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

close menu