Τεχνολογίες

Τον αριθμό ρεκόρ των 180 εκ. ξεπέρασαν τα παραστατικά μέσω της υπηρεσίας EINVOICING της IMPACT

Με 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης, η IMPACT, ο μεγαλύτερος πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου SOFTONE, ξεπέρασε το φράγμα των 180 εκ. παραστατικών, που έχουν εκδοθεί μέσω της υπηρεσίας EINVOICING, διασυνδέοντας περισσότερες από 640.000 επιχειρήσεις.

Η λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της IMPACT αξιοποιεί μια σειρά πρωτοποριακών cloud-based τεχνολογιών, ολοκληρώνοντας γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια τις διαδικασίες αποστολής και λήψης κάθε είδους παραστατικού πώλησης Β2Β, Β2C και Β2G. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζει τη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία αναφορικά με την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης.

Αποτελώντας το μοναδικό πάροχο που διαθέτει επίσημη πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τη δυνατότητα επεξεργασίας περισσοτέρων από 5.000.000 παραστατικών σε ωριαία βάση, η εταιρεία του Ομίλου SOFTONE προσφέρει πρώτη, καθετοποιημένες λύσεις σε επιχειρήσεις του χρηματοοικονομικού, του retail, του φαρμακευτικού, του κλάδου της φιλοξενίας, του κατασκευαστικού, του τεχνολογικού, αλλά και του κλάδου παροχής υπηρεσιών, βασιζόμενη στην εμπειρία που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα διεθνή και ελληνικά brands στους κλάδους αυτούς. Η προσαρμογή της υπηρεσίας EINVOICING στις εξειδικευμένες ανάγκες των πλέον σημαντικών κλάδων της αγοράς, διασφαλίζει ταχύτητα υλοποίησης και μέγιστη απόδοση επένδυσης, μετατρέποντας τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού σε ευκαιρία για μείωση του κόστους και αύξηση της παραγωγικότητας.

Δεν είναι τυχαίο ότι επτά από τις δέκα σημαντικότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα επιλέγουν την IMPACT ως έναν πολύτιμο σύμμαχο στην καθημερινή τους λειτουργία, βασιζόμενες στην ισχυρή της τεχνογνωσία και τη χρήση των πλέον καινοτόμων τεχνολογιών που εγγυώνται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και απόλυτη αξιοπιστία.

Συγκεκριμένα, για τον τραπεζικό κλάδο, τρεις από τις τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία για κρίσιμα σημεία της λειτουργίας τους, γεγονός που πιστοποιεί τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας των λύσεων της, καθώς και την πλήρη εναρμόνισή τους με τους πλέον απαιτητικούς χρηματοπιστωτικούς κανονισμούς.

Παράλληλα, η πολύχρονη συνεργασία της με εταιρείες όλων των μεγεθών στο λιανικό εμπόριο, επιβεβαιώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο τη βαθιά κατανόηση των ιδιαίτερων απαιτήσεων λειτουργίας, όσο και της πολυπλοκότητας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου, καθώς βεβαίως και της δυνατότητας ευέλικτης προσαρμογής των λύσεών της σε αυτές.

Η IMPACT υποστηρίζει τη διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων και στο χώρο του φαρμάκου, προσφέροντας end-to-end λύσεις διασύνδεσης και αυτοματοποίησης συναλλαγών, που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και τις κανονιστικές απαιτήσεις της  φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.impact.gr και www.einvoicing.gr.

TAGS:

close menu