Τεχνολογίες

Το «Samsung AI Forum 2020» εξερευνά το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης

Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί συνομιλούν με ειδικούς του κλάδου για τις «Τεχνολογίες ΑΙ που θα αλλάξουν τον πραγματικό κόσμο» και την «Ανθρωποκεντρική τεχνητή νοημοσύνη».

Η Samsung Electronics Co., Ltd. πραγματοποιεί το «Samsung AI Forum 2020», το οποίο θα μεταδίδεται διαδικτυακά στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2020 μέσω του καναλιού της εταιρείας στο YouTube. Το forum, που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά, αποτελεί σημείο συνάντησης για παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκούς και ειδικούς της βιομηχανίας ΑΙ για να ανταλλάξουν ιδέες, πληροφορίες και επιστημονικά ευρήματα για το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης.

Η 1η μέρα με θέμα «Τεχνολογίες ΑΙ που θα αλλάξουν τον πραγματικό κόσμο» θα φιλοξενηθεί από το Samsung Advanced Institute of Technology (SAIT), τον κόμβο Έρευνας & Ανάπτυξης της Samsung που επικεντρώνεται στις μελλοντικές τεχνολογίες αιχμής. Μετά τον χαιρετισμό του Dr. Kinam Kim, Vice Chairman & CEO του Device Solutions στη Samsung Electronics, επιστήμονες διεθνούς βεληνεκούς θα συνομιλήσουν, μεταξύ άλλων, για τις προκλήσεις που θα χρειαστεί να ξεπεραστούν μέσω τεχνολογιών ΑΙ κατά την επόμενη δεκαετία, τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν οι σχετικές τεχνολογίες στην αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων, όπως η κλιματική αλλαγή, και για το αν οι άνθρωποι χρειάζονται εξανθρωπισμένες εφαρμογές ΑΙ.

Η 2η μέρα, με θέμα «Ανθρωποκεντρική τεχνητή νοημοσύνη» θα φιλοξενηθεί από το Samsung Research, τον προηγμένο κόμβο Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας, που ηγείται της ανάπτυξης των μελλοντικών τεχνολογιών για το SET (end-products) Business της Samsung Electronics. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Dr. Sebastian Seung, President και Head του Samsung Research, ενώ ειδικοί ΑΙ, που συμμετέχουν ενεργά σε ερευνητικές δραστηριότητες διεθνώς, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους.

«Ευελπιστούμε πως το Samsung AI Forum 2020 θα συμβάλλει στην ενίσχυση της κατανόησης των εξελίξεων της ΑΙ τεχνολογίας και πως οι εφαρμογές της θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων», δήλωσε ο Seung. «Ειδικά φέτος, που η διοργάνωση πραγματοποιείται online, ελπίζουμε πως το event θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης».

Οι προεγγραφές ξεκινούν στις 6 Οκτωβρίου 2020 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στους ιστότοπους των Samsung Advanced Institute of Technology και Samsung Research

close menu