Τεχνολογίες

Το Cybersecurity Status σας αποτυπωμένο σε ένα αριθμό

Η Systecom συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο 6ο συνέδριο ICT Security World, όπου θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν το Cybersecurity και στις μέρες μας είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η ομιλία τους επικεντρώθηκε σε μια από τις Cybersecurity λύσεις που έχει η εταιρεία στο portfolio της και είναι το Bitsight Security Ratings ή αλλιώς πως μπορείτε να να έχετε άμεση και πραγματική εικόνα για το Cybresecurity Status του οργανισμού σας μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, κάτι που είναι ισχυρό εργαλείο ώστε να διαχειριστείτε τους κινδύνους που διατρέχει η υποδομή σας. Η αποτύπωση αυτής της εικόνας συνοψίζεται σε ένα αριθμό, που εύκολα μπορεί να επικοινωνηθεί ανάμεσα στα τμήματα του οργανισμού, αλλά και στο board ώστε να ληφθούν σωστές αποφάσεις για την κατάλληλη αξιοποίηση των πόρων σας.

Οι σύμβουλοι τεχνολογίας μας θα σας ενημερώσουν και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας, τόσο στα πλαίσια του συνεδρίου όσο και μετά την ολοκλήρωση του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ένα ψηφιακό meeting όπου θα δείτε την παρουσίαση της πλατφόρμας και πως μπορεί να κάνει fit στις ανάγκες του οργανισμού σας, στέλνοντας email στο [email protected].

Επισκεφθείτε το booth της Systecom στα διαλείμματα του συνεδρίου για να μιλήσετε με ένα Σύμβουλο Τεχνολογίας.

Λάβετε εδώ το δωρεάν Cybersecurity Report σας.

close menu