Τεχνολογίες

Το Cloud Security Conference της Check Point Software Technologies στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Η Check Point® Software Technologies Ltd., κορυφαίος πάροχος λύσεων κυβερνοασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα διοργανώσει την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το Cloud Security Conference. Οι πελάτες και οι συνεργάτες προσκαλούνται  να συμμετάσχουν μαζί με τα στελέχη της Check Point Software και τους υπεύθυνους ασφάλειας σε μια ολοήμερη εμπειρία που θα περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες, παρουσιάσεις και hands-on συνεδρίες με επίκεντρο το Cloud Security.

Το συνέδριο διερευνά τις τρέχουσες και αναδυόμενες απειλές αλλά και τις προκλήσεις για την ασφάλεια του Cloud, τις αρχές που θα καθοδηγούν τους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας του Cloud το 2021, τις βέλτιστες πρακτικές για τον σχεδιασμό μιας ασφαλούς μετάβασης στο Cloud και τη βελτίωση της κατάστασης ασφαλείας του Cloud. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν πώς η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο μπορεί να βελτιώσει την εμπιστοσύνη ενός οργανισμού στο Cloud και να του δώσει τη δυνατότητα να αποκομίσει τη μεγαλύτερη δυνατή αξία.

Η ατζέντα του συνεδρίου είναι διαθέσιμη εδώ και το Greece Cloud Cyber Security Virtual Conference είναι πλέον ανοιχτό για εγγραφές.

Οι πελάτες της Check Point Software, οι συνεργάτες και δημοσιογράφοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν εδώ.

close menu