Υπηρεσίες

Συνεργασία Εθνικής Τράπεζας, VISA και Amco για το πρώτο έργο Open-Loop Payment στα αστικά ΚΤΕΛ

Σε συνεργασία ε την Εθνική Τράπεζα και την VISA, η Amco αναμένεται μέχρι το τέλος του του Ιουνίου να εντάξει ανέπαφες συναλλαγές με τραπεζική κάρτα
ή εφαρμογές wallet με smart phone ή smart watch μέσα στα λεωφορεία των Αστικών ΚΤΕΛ της χώρας. Οι συναλλαγές είναι πλήρως ψηφιοποιημένες,  ασφαλείς αλλά και φιλικές προς το περιβάλλον, μιας και δεν απαιτείται πλέον η χρήση χαρτιού.

Ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών, Μιχάλης Σακελλαρίου, δήλωσε ότι ο εκσυγχρονισμός του κλάδου μετά και την εγκατάσταση και εφαρμογή του έξυπνου ηλεκτρονικού εισιτήριου καθώς και η είσοδος των ανέπαφων τραπεζικών συναλλαγών πάνω στα οχήματα, θα δώσουν περισσότερα κίνητρα στους πολίτες να χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι επιβάτες θα επιβιβάζονται γρήγορα και απλά χωρίς να τους απασχολεί η εύρεση εισιτηρίου πριν την επιβίβαση. Να σημειωθεί ότι η Amco διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα συστήματα διαχείρισης εισιτηρίων και ανέπαφων συναλλαγών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχοντας υλοποιήσει μεγάλα έργα σε περισσότερες από 15 χώρες (όπως Ισραήλ, Ινδία, Σαουδική Αραβία, Μαλαισία, ΗΠΑ κλπ).

close menu