Επιχειρήσεις

smartlockers: νέος τρόπος παράδοσης των online παραγγελιών, από τα καταστήματα στην θυρίδα του καταναλωτή.

Τα smartlockers προσφέρουν ένα νέο τρόπο παράδοσης των online παραγγελιών, από τα καταστήματα στην θυρίδα του καταναλωτή. Τα smartlockers τα ‘’έξυπνα  ντουλαπάκια αποθήκευσης’’ είναι αυτόματα και σύγχρονά pickuppoints, (σημεία παραλαβής) απ ́ όπου ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει το προϊόν που έχει παραγγείλει online .

Οι επιχειρήσεις με την χρήση των smart lockers, δημιουργούν ένα νέο κανάλι διανομής των προϊόντων τους   και η διαχείριση των παραγγελιών τους πραγματοποιείται από τις ίδιες της  επιχειρήσεις. Η εταιρεία λαμβάνει την παραγγελία, την ετοιμάζει και την τοποθετεί στα smartlockers. Έπειτα ο καταναλωτής ενημερώνεται για την παραγγελία του με email–sms, επισκέπτεται το pickuppoint κάθε επιχείρησης και με τον κωδικό του, παραλαμβάνει την παραγγελία του.

BUY ON LINE COLLECT HERE

  • ΑΜΕΣΑ
  • ΑΝΕΠΑΦΑ
  • ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ
  • 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
  • 7 ΗΜΕΡΕΣ  ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η εταιρεία FRESHLIME, ιδρύθηκε το 2011 από τον Βασίλη & Γιάννη Παπούλια. Δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και στην οργάνωση εκδηλώσεων. Έχει εγκαταστήσει lockers στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας μας και σε Waterparks σε όλη την Ελλάδα

close menu