Προϊόντα-Υπηρεσίες

Prosvasis Cloud ERGANI: Νέα web υπηρεσία από την Prosvasis για την υποστήριξη της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, έχοντας σταθερά στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της τη διευκόλυνση των καθημερινών εργασιών λογιστών, επιχειρήσεων και επαγγελματιών, προχώρησε στη δημιουργία του Prosvasis Cloud ERGANI, μία νέα web υπηρεσία που υποστηρίζει πλήρως τις ανάγκες εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, διασυνδέοντας σε πραγματικό χρόνο επιχειρήσεις, εργαζόμενους και λογιστές με το πληροφοριακό σύστημα Εργάνη. Η νέα web λύση της Prosvasis παρουσιάστηκε σε περισσότερους από 20.000 λογιστές στα μεγάλα events που διοργανώθηκαν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα.

Μέσω του Prosvasis Cloud ERGANI, οι επιχειρήσεις καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις που προκύπτουν από το μέτρο του Ψηφιακού Ωραρίου και της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, είτε διατηρούν εσωτερικό λογιστήριο είτε συνεργάζονται με εξωτερικό λογιστή. Μέσω της νέας web λύσης της Prosvasis, τόσο οι λογιστές όσο και οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία ενημέρωσης του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση από οπουδήποτε. Επιπλέον, το Prosvasis Cloud ERGANI παρέχει μεγάλο εύρος πρόσθετων δυνατοτήτων στις επιχειρήσεις, και στους εργαζόμενους τους, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα λαθών και παραλείψεων, εξοικονομώντας παράλληλα σημαντικό χρόνο και κόστος. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εφαρμογής αποτελεί η ανεξάρτητη λειτουργία της από προγράμματα HR και Μισθοδοσίας που διαθέτει η επιχείρηση.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η υποχρεωτική εφαρμογή του νέου μέτρου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, η Prosvasis παρέχει τη βασική λειτουργία της ψηφιακής κάρτας εργασίας προς όλες τις επιχειρήσεις, εντελώς δωρεάν, μέσα από την έκδοση Prosvasis Cloud ERGANI Free. Επιπρόσθετα, η Prosvasis παρέχει στους λογιστές δωρεάν – για πάντα – πρόσβαση στην εφαρμογή Prosvasis Cloud ERGANI κάθε επιχείρησης, ενώ παράλληλα για τη δική τους επιχείρηση προσφέρει την έκδοση Prosvasis Cloud ERGANI Basic εντελώς δωρεάν.

Η Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, κα. Ιωάννα Κωτσόγιαννη, δήλωσε σχετικά: «Στην Prosvasis, θέτουμε στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας τη διάθεση καινοτόμων λύσεων που διευκολύνουν τη μετάβαση λογιστικών γραφείων και επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή

close menu