Τεχνολογίες

Οι συσκευές LG Thin Client cloud computing σε συνεργασία με την Tripleplay επεκτείνουν την ενσωμάτωση της λύσης Citrix

Μέγιστη εξοικονόμηση κόστους και πολλαπλά οφέλη για τις επιχειρήσεις

Ο κορυφαίος κατασκευαστής προγραμμάτων για την αναπαραγωγή βίντεο και IPTV, Tripleplay, ανακοινώνει την ενσωμάτωση του Citrix Agent add-on στις προηγμένες All-in-one Thin Client cloud computing συσκευές της LG Electronics (LG), που ξεχωρίζουν για την ευκολία στην εγκατάσταση και την υποστήριξη, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση κόστους σε αυτόνομα hardware.

Η λύση Tripleplay Citrix με την τεχνολογία βελτιστοποίησης Thin Client, υποστηρίζει αναπαραγωγή HD βίντεο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tripleplay MVP, που είναι απαραίτητη για υψηλής ποιότητας video on-demand και live περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε επιχειρήσεις που χρειάζεται να έχουν άμεση πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες, βοηθώντας τους να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και να μειώσουν την επιβάρυνση στα δίκτυά τους.

Εφαρμόζοντας τη στρατηγική ανάπτυξης συσκευών LG Thin Client με το ενσωματωμένο Tripleplay Citrix add-on, οι επιχειρήσεις επωφελούνται σημαντικά, επιτυγχάνοντας την απρόσκοπτη πρόσβαση σε βίντεο HD ανάλυσης με δυνατότητα διαχείρισης από ένα κεντρικό CMS. Ως ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που ανέπτυξε τη λύση Thin Client για video streaming, η συγκεκριμένη τεχνολογία σηματοδοτεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία της LG και της Tripleplay.

Ο João Moreira, European Partner Alliance Business Development Manager της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «Με την αύξηση της ζήτησης των πιο πρόσφατων συσκευών All-in-one Thin Client cloud, που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για πολλαπλές χρήσεις, είναι ζωτικής σημασίας οι πελάτες μας να έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας βίντεο, όπως έχουν συνηθίσει. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ενσωμάτωση του Tripleplay Citrix μπορεί να το επιτύχει και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε μαζί τους».

Ο Tim Hoddy, Sales Director, Western Europe Tripleplay πρόσθεσε: «Καθώς περισσότερες επιχειρήσεις υιοθετούν την ενσωματωμένη τεχνολογία Thin Client, είναι σημαντικό να μην επηρεάζεται η ταχύτητα ή η ποιότητα των on demand και live video. Είμαστε υπερήφανοι για την επένδυσή μας στην πλατφόρμα μας και αυτή η ενσωμάτωση αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα ότι θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας όσον αφορά στην προβολή βίντεο».

Η συγκεκριμένη λύση έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλά κορυφαία παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ενώ εξετάζεται η αξιοποίησή της από Κυβερνητικούς φορείς, στην Εκπαίδευση και σε Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, που υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για τεχνολογίες cloud.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.tripleplay.tv και να ενημερωθείτε πώς η συγκεκριμένη ενσωμάτωση μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

close menu