Τεχνολογίες

Meta: Δοκιμάζει την πιο εύκολη εναλλαγή από Facebook σε Instagram

Νέες δυνατότητες δοκιμάζει η Meta με σκοπό να βοηθήσουν ανθρώπους να διαχειρίζονται πιο εύκολα τους λογαριασμούς τους σε Facebook και στο Instagram μέσω μιας διεπαφής.

Ειδικότερα, οι νέες δυνατότητες διαχείρισης λογαριασμού υπογραμμίζουν τον τρόπο με τον οποίο η Meta προσπαθεί να ενοποιήσει την οικογένεια των εφαρμογών της, ώστε να μην είναι τόσο διακριτές η μία από την άλλη.

Μία από τις λειτουργίες επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν μεταξύ λογαριασμών Facebook και Instagram, αρκεί να έχουν προσθέσει και τους δύο στη διαχείριση λογαριασμών. Μόλις συνδεθούν οι λογαριασμοί Facebook και Instagram, οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των δύο εφαρμογών και να βλέπουν ειδοποιήσεις και για τις δύο εφαρμογές. Λειτουργεί επίσης για άτομα που έχουν πολλούς λογαριασμούς.

Η Meta τροποποίησε επίσης τη διαδικασία εγγραφής χρηστών, ώστε να είναι πιο εύκολη η σύνδεση και η δημιουργία νέων λογαριασμών στο Facebook και στο Instagram. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τους νέους χρήστες να δημιουργήσουν λογαριασμούς και στις δύο υπηρεσίες της Meta σε αντίθεση με μία μόνο από τις εφαρμογές, κάτι που τελικά είναι επωφελές για τη Meta καθώς προσπαθεί να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι νέες δυνατότητες διαχείρισης λογαριασμού «περιορίζονται επί του παρόντος στο Facebook και το Instagram».

Η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο σύστημα τον Ιούλιο που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας Meta χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται στους λογαριασμούς τους στο Facebook. Οι χρήστες του Quest VR είχαν παραπονεθεί ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν λογαριασμούς Facebook για να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές τους, πριν από την αλλαγή.

close menu