Υπηρεσίες

Market Pass: Αλλάζει η ημερομηνία πληρωμής στην άυλη κάρτα

Αλλαγή στην ημερομηνία καταβολή των χρημάτων του Market Pass στην άυλη κάρτα προβλέπεται για την δόση του Ιουνίου, με το επικρατέστερο σενάριο να κάνει λόγο για πληρωμές την Παρασκευή 2 Ιουνίου.

Οι πληρωμές στους χιλιάδες δικαιούχους του Market Pass πραγματοποιούνται κάθε 3 του μήνα μέχρι τον Ιούλιο, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, κάτι, όμως, επρόκειτο να αλλάξει αυτή τη φορά. Έτσι, η επόμενη πληρωμή είναι στις 3 Ιουνίου αλλά πέφτει Σάββατο και έτσι προκύπτει μία ιδιατερότητα.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό πως το πιθανότερο σενάριο είναι ότι οι πληρωμές για το market pass στις άυλες κάρτες χιλιάδων δικαιούχων να γίνουν νωρίτερα και βασικά την Παρασκευή, 2 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνοι που έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαιρασμό έχουν πληρωθεί όλο το ποσό και δεν έχουν κάτι άλλο να αναμένουν.

Εκείνει οι οποιίοι προτίμησαν την κατάθεση του επιδόματος στην άυλη ψηφιακή κάρτα, το ποσό πιστώνεται κάθε μήνα και απομένουν δύο πληρωμές: στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο και στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Να σημειωθεί ότι οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Market Pass θα λήξουν αυτόματα στις 31/8/2023 και έτσι δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή.

TAGS:

close menu