Χρηματοδοτήσεις

Η υπηρεσία SIXT+ αλλάζει τον κλάδο της “κινητικότητας” (mobility)

Τα νέα μοντέλα ιδιοκτησίας οχημάτων και επιλογών μετακίνησης που αποκτούν ολοένα και περισσότερο έδαφος αλλάζουν συνολικά τον κλάδο της “κινητικότητας” (mobility), καθώς οι υποδομές δεν μπορούν να αντέξουν την μεγάλη αύξηση της κίνησης, ενώ ολοένα και περισσότερος κόσμος αναζητά πιο εύκολες και προσιτές λύσεις από την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της PwC, ο συνολικός αριθμός των αυτοκινήτων στην Ευρώπη θα αρχίσει να μειώνεται από το 2025 και έπειτα, ενώ ο ρυθμός αύξησής τους ήδη επιβραδύνεται. Ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι αποφεύγουν την αγορά αυτοκινήτου και στρέφονται στις υπηρεσίες μίσθωσης και σε εναλλακτικούς  τρόπους μετακίνησης και χρήσης των οχημάτων.

Η έρευνα της PwC δίνει το παράδειγμα της Γερμανίας όπου το ποσοστό του πληθυσμού που έχει ιδιόκτητο αυτοκίνητο υποχώρησε από 43% το 2010 σε 36% το 2018, ενώ το ίδιο διάστημα οι “στόλοι” οχημάτων που κατέχουν επιχειρήσεις, εταιρείες ενοικίασης και leasing, καθώς και πλατφόρμες mobility, αυξήθηκαν από το 57% στο 64%.

Την ίδια στιγμή, η αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς και το ίδιο οι αγοραστικές συνήθειες. Οι δυνατότητες ενός αυτοκινήτου σήμερα, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές απ’ αυτές που θα έχει σε δύο με τρία χρόνια.

Η ηλεκτροκίνηση κάνει άλματα, ενώ σχεδόν κάθε μήνα παρουσιάζονται νέες τεχνολογικές εφαρμογές που κάνουν την οδήγηση, πιο εύκολη, ξεκούραστη και ασφαλή. Έτσι, σε Ελλάδα και εξωτερικό παρουσιάζεται η ανάγκη για νέες υπηρεσίες που καλύπτουν τον κενό χώρο μεταξύ της βραχυχρόνιας ενοικίασης οχήματος και του παραδοσιακού leasing που εξυπηρετεί τις παγιωμένες ανάγκες ιδιωτών και εταιρειών για ένα χρονικό διάστημα 3 με 5 ετών.

Υπό αυτές τις συνθήκες γίνεται αντιληπτή μια σημαντική αλλαγή στο κομμάτι του mobility με τις εταιρείες του κλάδου να προτείνουν νέες, καινοτόμες λύσεις με σκοπό να κάνουν τη ζωή όλων πιο εύκολη, σε πρακτικό επίπεδο κάνοντας τις μετακινήσεις πιο εύκολες, αλλά και πιο οικονομική, προσφέροντας συμφέρουσες υπηρεσίες, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες.

Νέα υπηρεσία χωρίς δεσμεύσεις, SIXT+

Η SIXT δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν το “μετασχηματισμό” του κλάδου. Με πολυετή εμπειρία και έχοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο, η SIXT δίνει λύσεις στις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης, μετατρέποντας κάθε μέρα σε μία νέα εμπειρία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί, η νέα υπηρεσία SIXT+ που προσφέρει οχήματα με μηνιαία μίσθωση, χωρίς δεσμεύσεις σε μακροχρόνια συμβόλαια και ρήτρες διακοπής, με ευελιξία όσον αφορά την αλλαγή οχήματος και το δικαίωμα διακοπής της μίσθωσης, χωρίς ψιλά γράμματα και κρυφές χρεώσεις, ανά πάσα στιγμή.

Με δυνατότητα μίσθωσης για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί o καθένας και σταθερή μηνιαία συνδρομή, η υπηρεσία SIXT+ αποτελεί την πιο ξέγνοιαστη λύση μετακίνησης για εταιρείες και ιδιώτες. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης της υπηρεσίας, είναι να επιλέξει το αυτοκίνητο που του ταιριάζει.

H υπηρεσία SIXT+ έρχεται να συμπληρώσει τις υπηρεσίες μακροχρόνιας και βραχυχρόνιας μίσθωσης που η SIXT προσφέρει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, αποτελώντας αξιόπιστο συνεργάτη  για πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης, SIXT Leasing

Η υπηρεσία SIXT Leasing αποτελεί την πιο προσιτή  λύση μακροχρόνιας μίσθωσης. Ο/Η πελάτης καταβάλλει ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για την  χρήση του ολοκαίνουριου αυτοκίνητού  του και η SIXT αναλαμβάνει να πάρει από πάνω του τα βάρη που συνεπάγεται η ιδιοκτησία. Τόσο απλά!

Υπηρεσία βραχυχρόνιας ενοικίασης, SIXT Rent a Car

Για αυτούς που  χρειάζονται ένα αυτοκίνητο για λίγες μόνο ημέρες, η υπηρεσία SIXT Rent a Car προτείνει λύσεις για κάθε ανάγκη. Sport, Sedan, City, SUV, Luxury, Pick-Up, Van είναι μερικές μόνο από τις επιλογές οχημάτων που εξασφαλίζουν γρήγορες και ασφαλείς μετακινήσεις, επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και ξέγνοιαστες διακοπές.

close menu