Χρηματοδοτήσεις

Η WATT+VOLT επεκτείνει το δίκτυο φορτιστών σε 4 νέες τοποθεσίες 

Η WATT+VOLT εξελίσσεται σταθερά στον τομέα της πράσινης ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης με τη συστηματική επέκταση του Chargespot σε στρατηγικά επιλεγμένες τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, στο δυναμικό του δικτύου προστέθηκαν 4 νέες τοποθεσίες. Τα θεματικά πάρκα “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας και το “Μια φορά κι έναν καιρό” στην Αυλώνα, το παράρτημα της αλυσίδας καφέ Gregory’s Cafe στο Κιάτο και το ξενοδοχείο Aegli Arachova.

Με τις νέες αυτές συνεργασίες η WATT+VOLT δίνει πλέον πράσινο χαρακτήρα στην ψυχαγωγία, την αναψυχή και τη χαλάρωση των οδηγών ηλεκτροκίνητων αμαξιών προετοιμάζοντας τους ταυτόχρονα για βιώσιμες εξορμήσεις στην εξοχή.

Με πρόσβαση σε παραπάνω από 250.000 φορτιστές, το Chargespot αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση στην ηλεκτροκίνηση, με την υπογραφή της WATT+VOLT, τόσο για τους ιδιώτες κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων όσο και για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του εταιρικού τους στόλου, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

close menu