Εκδηλώσεις

Η Search Magic συμμετείχε στην έκθεση e-Commerce & Digital Marketing 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο

H Search Magic, συμβουλευτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών SEO, συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση e-Commerce & Digital Marketing Expo (ECDM) που πραγματοποιήθηκε στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

H Search Magic κατάφερε με μια ηχηρή παρουσία να τραβήξει τα βλέμματα της ελληνικής αγοράς και της κοινότητας του ecommerce. Αυτό το κατάφερε με ένα από τα πιο ιδιαίτερα περίπτερα της διοργάνωσης, το οποίο μοιραζόταν με το κοινό την «μαγεία» του SEO. Στο περίπτερο της Search Magic, το κοινό αλληλεπιδρούσε με το χαρούμενο και πρόθυμο προσωπικό αλλά και με την Founder και SEO expert της Search Magic, Άννα Μοραγλή.

Η έκθεση ECDM αποτελεί το μεγαλύτερο event για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Συμμετείχαν πάνω από 120 εκθέτες, ενώ περίπου 50 ομιλητές στα παράλληλα συνέδρια e-Commerce και Digital Marketing της διοργάνωσης και η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές από τον κλάδο του ecommerce, συμμετείχε με μία ενδιαφέρουσα ομιλία και η κα Μοραγλή. H ομιλία της είχε τίτλο: «Πώς θα πάτε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο με τη δύναμη του e-commerce SEO» και το κοινό είχε την ευκαιρία να μάθει κάποιες από τις τεχνικές του SEO αλλά και για την σημασία που έχει το SEO για κάθε ecommerce site.

H Founder & SEO expert της Search Magic, δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση ECDM 2023: «Είχαμε την χαρά να συμμετέχουμε στην μεγαλύτερη έκθεση που λαμβάνει χώρα στην νοτιοανατολική Ευρώπη, ECDM και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στην ελληνική αγορά του ecommerce. To συνολικό feedback που λάβαμε από τους επισκέπτες της έκθεσης αλλά και τους επαγγελματίες του κλάδου ήταν πολύ θετικό και υποσχόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τις υπηρεσίες μας».

Μπορείτε να κλείσετε άμεσα ένα δωρεάν ραντεβού στρατηγικής με την ομάδα της Search Magic εδώ: https://searchmagic.io/book-a-call/.

Εκδηλώσεις

close menu