Βραβεία - Διακρίσεις

Η LG βραβεύεται για την 2η σεζόν της σειράς “LG Presents: The Rivalries”

Η LG Κερδίζει Δύο Χρυσά Βραβεία και Μία Τιμητική Διάκριση

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν της πρωτότυπης σειράς ντοκιμαντέρ “LG Presents: The Rivalries” στα κανάλια της LG έχει αναγνωριστεί από πολλά προγράμματα διεθνών βραβείων, συμπεριλαμβανομένων των MUSE Creative Awards, των Webby Awards και των Telly Awards.

Ως επίσημος συνεργάτης του NCAA®, το ” LG Presents: The Rivalries ” η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν στο NCAA Championships Channel (Κανάλι 100) μέσω των LG Channels στις LG Smart TVs. Κάθε επεισόδιο αναδεικνύει έναν διαφορετικό αθλητικό αγώνα μεταξύ κολεγιακών ομάδων, όπως αποτυπώνεται μέσα από συνεντεύξεις, ιστορικές στιγμές και άλλο υλικό . Η σειρά δημιουργήθηκε και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Shoot To Kill NYC και το HSAd USA.

“Η LG επικεντρώνεται στο να προσφέρει μοναδικό περιεχόμενο στους κατόχους της LG Smart TV και να μοιραστεί περισσότερες στιγμές «Life’s Good» με τους καταναλωτές μας”, δήλωσε η Jeannie Lee, διευθύντρια Εταιρικού Μάρκετινγκ της LG Electronics USA. “Κατά την δημιουργία του The Rivalries, παρατηρήσαμε ότι υπήρχαν ήδη τόσα πολλά που αφορούσαν κορυφαία αθλήματα . Θέλαμε να αξιοποιήσουμε τα κανάλια της LG για να προβάλουμε τους φοιτητές-αθλητές που αγωνίζονται σε όλα τα ανερχόμενα αθλήματα, τραβώντας την προσοχή στους μικρότερους αλλά όχι λιγότερο σημαντικούς αγώνες που υπάρχουν σήμερα σε άλλα κολεγιακά τμήματα. Αυτά τα βραβεία είναι μια απόδειξη του αντίκτυπου της σειράς The Rivalries και της αφοσίωσης των συνεργατών μας που μοιράστηκαν το όραμα της LG και έδωσαν ζωή σε αυτή τη σειρά”.

MUSE Creative ΒΡΑΒΕΙΑ: Το “LG Presents: The Rivalries” (Season 2) αναγνωρίζεται ως Gold Winner στην κατηγορία Branded Content – Sports. Τα MUSE Creative Awards αναδεικνύουν και τιμούν την άριστη ποιότητα και την καινοτομία στον τομέα του δημιουργικού σχεδιασμού, της διαφήμισης και των ψηφιακών μέσων.

Βραβεία Webby:Το “LG Presents: The Rivalries” (Season 2)  τιμήθηκε στην κατηγορία Video, Sports (Branded) στα 28α Ετήσια Webby Awards. Τα Webby Awards, που χαρακτηρίζονται ως “η υψηλότερη διάκριση του Διαδικτύου” από τους New York Times, είναι ο κορυφαίος διεθνής οργανισμός βραβείων που τιμά την αριστεία στο Διαδίκτυο. Τα Webby Awards ιδρύθηκαν το 1996 και φέτος έλαβαν 13.000 συμμετοχές από περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.

Βραβεία Telly: Το “LG Presents: The Rivalries” (Season 2) έχει κερδίσει Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Non-Scripted & Documentary-Branded Content των Telly Awards 2024. Τα Βραβεία Telly ιδρύθηκαν το 1979. Έχοντας  πάνω από 12.000 συμμετοχές παγκοσμίως από έξι ηπείρους, οι νικητές των βραβείων Telly παρουσιάζουν έργα από μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες διαφημιστικές εταιρείες, τηλεοπτικούς σταθμούς, εταιρείες παραγωγής και εκδότες από όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία της LG με το NCAA, “LG Presents: The Rivalries” και το NCAA Channel αποκλειστικά στις έξυπνες τηλεοράσεις της LG, επισκέπτοντας την ιστοσελίδα LG.com/NCAA.

close menu