Υπηρεσίες

Η INTRALOT υποψήφια στα Διεθνή Βραβεία «Global Gaming Awards 2020»

Η νέας γενιάς πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος INTRALOT Orion προκρίθηκε στην κατηγορία «Land-Based Product of the Year».

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι η νέας γενιάς πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος INTRALOT Orion προκρίθηκε ως υποψήφια στα διεθνή βραβεία «Global Gaming Awards Las Vegas 2020» στην κατηγορία «Land-Based Product of the Year».

Τα «Global Gaming Awards» αποτελούν τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο θεσμό διοργάνωσης διεθνών βραβείων στον κλάδο των καζίνο και των τυχερών παιχνιδιών. Ο θεσμός υποστηρίζεται από τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο Gambling Insider σε συνεργασία με τη διεθνή έκθεση G2E και επικυρώνεται από την ανεξάρτητη εταιρία συμβούλων KPMG Isle of Man. Οι νικητές θα αποφασιστούν από μια κριτική επιτροπή 100 κορυφαίων εκπροσώπων από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας.

H προηγμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος INTRALOT Orion έχει σχεδιαστεί να προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία παίκτη σε όλα τα κανάλια και πληθώρα δυνατοτήτων στον σύγχρονο διαχειριστή αθλητικού στοιχηματισμού. Αξιοποιώντας τις πιστοποιημένες υπηρεσίες της Managed Trading ομάδας, το INTRALOT Orion αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαχείριση ρίσκου και την επιχειρηματική ανάπτυξη, προσφέροντας άριστη ποιότητα υπηρεσιών, αξιοπιστία και ευελιξία.

close menu