Υλικό-Συσκευές

Η Epson παρουσιάζει την τελευταία εξέλιξη της εκτύπωσης Line Inkjet χωρίς θερμότητα

Οι Epson AM-C400 και AM-C550 αντιπροσωπεύουν την τελευταία καινοτομία στον τομέα της σμίκρυνσης της τεχνολογίας Line Inkjet

Η Epson συνεχίζει την προσπάθειά της να φέρει την τεχνολογία Heat-Free Line Inkjet στη σειρά εκτυπωτών γραφείου, παρουσιάζοντας τα πολυμηχανήματα AM-C400 και AM-C550 για την παροχή βελτιωμένων λύσεων στην αγορά των A4. Αυτά τα νέα προϊόντα προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγικότητας που παρέχουν οι υπάρχοντες εκτυπωτές Line Inkjet της Epson, αλλά σε μικρότερο μέγεθος A4.

Η κυκλοφορία αυτή επεκτείνει την υπάρχουσα σειρά inkjet A4 της Epson και παρέχει μια ιδανική λύση για χρήστες με υψηλότερο όγκο εκτυπώσεων. Για το συγκεκριμένο κοινό που απευθύνονται αποτελούν μια εύκολα συντηρούμενη, συμφέρουσα οικονομικά λύση εκτύπωσης που υποστηρίζει τις πολιτικές βιωσιμότητας.

Διαθέτοντας υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και σάρωσης (έως 55ppm για εκτύπωση και 100ipm για σάρωση), μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού και δοχεία μελάνης υψηλής απόδοσης έως 31.500 σελίδες, και οι δύο εκτυπωτές προσφέρουν αυξημένα οφέλη παραγωγικότητας, ενώ με το βελτιωμένο έγχρωμο περιβάλλον διεπαφής χρήστη με οθόνη αφής, ο χειρισμός είναι γρήγορος και εύκολος.

Η διαδρομή χαρτιού σχήματος “C” που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό τους σημαίνει ότι το μέγεθος του χώρου που καταλαμβάνουν έχει μειωθεί, τοποθετώντας τους μεταξύ των μικρότερων στην κατηγορία τους και καθιστώντας τους ιδανικούς για περιβάλλοντα που απαιτούν μια εξαιρετικά αξιόπιστη και παραγωγική συσκευή, αλλά όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

Ο Jose Sanandres, Product Manager, Epson Europe, δήλωσε: «Η κυκλοφορία αυτής της σειράς σημαίνει ότι καλύπτουμε ένα κενό στο εύρος των προϊόντων μας και πλέον μπορούμε να προσφέρουμε τα πλεονεκτήματα των Line Inkjet σε όλο το εύρος των εκτυπωτών γραφείου. Αυτά τα μοντέλα A4 επεκτείνουν την οικογένειά των AM-C μας και παρέχουν συγκρίσιμα επίπεδα εντυπωσιακής παραγωγικότητας με αυτά που παρατηρούνται στα μοντέλα AM-C A3, με απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης λόγω του κοινού περιβάλλοντος εργασίας χρήστη και καταλαμβάνοντας μικρότερο χώρο».

Οι γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης, η αξιοπιστία και το μικρό μέγεθος του προϊόντος συνδυάζονται με τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και τη μείωση των απορριμμάτων που προσφέρουν οι εκτυπωτές inkjet Heat-Free της Epson, υποστηρίζοντας περαιτέρω τις πολιτικές βιωσιμότητας και προσφέροντας μια ελκυστική εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών εκτυπωτών laser.

Αναπτυγμένα με τη χρήση της Open Platform της Epson, αυτά τα πολυμηχανήματα ενσωματώνονται εύκολα στις υπάρχουσες τεχνολογικές υποδομές και είναι συμβατά με όλες τις λύσεις λογισμικού τρίτων κατασκευαστών.

close menu