Τηλεπικοινωνίες

H Intracom Telecom στο MWC για 17η χρονιά

Στον τομέα των Λύσεων Λογισμικού, η Intracom Telecom παρουσιάζει μεταξύ άλλων καινοτόμες λύσεις με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ)

Τα νέα προϊόντα και ολιστικές λύσεις στη διαμόρφωση δικτύων FWA και ειδικά για χρήση σε φάσματα 5G, στοχεύοντας στον σχεδιασμό, παραγωγή και πώληση δικτυακών υποδομών για σύνδεση των συνδρομητών με ταχύτητες Gigabit, παρουσιάζει η Intracom Telecom στη Mobile World Congress στη Βαρκελώνη όπου συμμετέχει με περίπτερο για 17η συνεχόμενη χρονιά.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, η έμφαση δίνεται στην επίτευξη ταχυτήτων 1 Gigabit/s με χρήση περιορισμένου εύρους φάσματος. Παράλληλα, στο MWC 2024 επιδεικνύει τα νέα ραδιοσυστήματα E-Band με μοναδικά καινοτόμα χαρακτηριστικά για ενσωμάτωση σε δίκτυα 5G. Από το περίπτερό της (#7Β44) στην είσοδο της αίθουσας 7, δεν απουσιάζει η νέα γενιά μικροκυματικών ραδιοζεύξεων σε συχνότητες από 13 έως 38 GHz, που είναι ιδανική για την ανάπτυξη δικτύων ασύρματης μετάδοσης υψηλής χωρητικότητας πολλαπλών Gigabits.

Στον τομέα των Λύσεων Λογισμικού, η Intracom Telecom παρουσιάζει μεταξύ άλλων καινοτόμες λύσεις με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) οι οποίες ανταποκρίνονται στην ανάγκη των παρόχων να μειώσουν το υψηλό ενεργειακό κόστος των virtualized υποδομών τους, τόσο δικτύου όσο και data center, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις εκπομπές των ρύπων τους. Η εταιρεία επιδεικνύει επίσης λύσεις AI που επιτρέπουν στους παρόχους να αποκτήσουν μια πιο proactive προσέγγιση στη διαχείριση των δικτύων τους, διασφαλίζοντας τόσο την βέλτιστη λειτουργία τους αλλά και συντελώντας ώστε οι επενδύσεις και παρεμβάσεις των παρόχων να γίνονται όπου και όταν θα έχουν τη μέγιστη θετική επίπτωση στην εμπειρία του χρήστη.

Όπως αναφέρει ο Αλέξανδρος Τάρναρης, Director Marketing & Communications Department της Intracom Telecom, στην ψηφιακή δεκαετία 2020-2030 θα κυριαρχήσουν οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και η ανάπτυξη υποδομών. Η Intracom Telecom, επισήμανε ο κ Τάρναρης, έχει λύσεις να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις υποδομές και την Gigabit συνδεσιμότητα προς τους συνδρομητές αλλά και λύσεις στον τομέα τεχνητής νοημοσύνης.

close menu