Τεχνολογίες

H Intracom Telecom αναβαθμίζει την πλατφόρμα ενοποιημένων υπηρεσιών IoT

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, παρουσιάζει τη νέα έκδοση uiTOP™ 3.0 της ενοποιημένης πλατφόρμας IoT, που προσφέρει προηγμένη διαχείριση και έλεγχο «έξυπνων συσκευών» και αισθητήρων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικούς τεχνολογικούς και εμπορικούς τομείς όπως «Έξυπνη Πόλη», Διαχείριση Ενέργειας & Υδάτων, Ηλεκτροκίνηση κ.α. Η πλατφόρμα που είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμη θα παρουσιαστεί στο εταιρικό περίπτερο 7B44, στην αίθουσα 7, κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνέδριου τηλεπικοινωνιών MWC Barcelona, 28 Φεβρουαρίου- 03 Μαρτίου 2022.

Η έκδοση 3.0 της πλατφόρμας uiTOP™ έχει ενσωματώσει νέες δυνατότητες, όπως απλοποιημένο σύστημα για τη διαχείριση και τον έλεγχο των χρηστών, ενώ το βελτιωμένο περιβάλλον UI/UX παρέχει μια πιο πλήρη και διαδραστική εμπειρία στον χρήστη. Η πλατφόρμα επίσης, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες των 5G δικτύων νέας γενιάς, επιτυγχάνει τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας από τις συμβατές IoT συσκευές.

Ολοκληρωμένες λύσεις ΙοΤ που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, μπορούν πλέον να αναπτυχθούν & ολοκληρωθούν ευκολότερα, χάρη στην σχετική τεχνογνωσία της εταιρίας, αλλά και σε εξειδικευμένες εφαρμογές διαχείρισης δεδομένων που έχουν αναπτυχθεί είτε από την Intracom Telecom είτε από συνεργάτες.

Η πιο πρόσφατη έκδοση της πλατφόρμας uiTOP™ προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε πολλές από τις υπάρχουσες εφαρμογές Έξυπνης Πόλης, Διαχείρισης Ενέργειας και Υδάτων, καθώς και προηγμένες Περιβαλλοντικές εφαρμογές που βασίζονται σε τεχνολογίες AI, όπως ο έλεγχος και η πρόβλεψη της ποιότητας του αέρα σε Αστικές περιοχές. Τέλος η νέα έκδοση υποστηρίζει και προσφέρει ολοκληρωμένη λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EVC).

Ο κ. Σωτήρης Μπίθας, Δ/ντης Marketing των Λύσεων Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού, καταλήγει: «Η Intracom Telecom συνεχίζει να εξελίσσει τις λύσεις της και το οικοσύστημα συνεργατών της σε διάφορους τομείς του IoT, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες της αγοράς και απλοποιώντας τη διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού. Με την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας uiTOP™, η Intracom Telecom ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες της αγοράς, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να υλοποιήσουν επιτυχώς την ψηφιακή τους στρατηγική, ανταποκρινόμενοι στις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις».

Internet of Things (IoT)

close menu