Έργα - Εγκαταστάσεις

H CALIN A.E. υιοθετεί τη λύση “e-Τιμολόγησή μου” της Retail@Link

Μετά την επιτυχημένη αξιοποίηση της λύσης “Entersoft Retail”, η CALIN, η μεγάλη εδραιωμένη αλυσίδα καταστημάτων πώλησης των brands CALZEDONIA, INTIMISSIMI, INTIMISSIMI UOMO, TEZENIS και FALCONERI της CALZEDONIA SPA ITALIA,  εγκαθιστά την υπηρεσία “e-Τιμολόγησή μου” για τη διασύνδεσή της με τη πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ.

Το έργο αφορά την έκδοση αποδείξεων λιανικής για όλα τα φυσικά καταστήματα της CALIN  (ιδιόκτητα και franchise), για ένα εκτιμώμενο σύνολο παραστατικών της τάξης των 4.000.000 ετησίως. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την CALIN της real time έκδοσης και διαβίβασης στην ΑΑΔΕ των αποδείξεων λιανικής είναι η απλοποίηση της διαδικασίας, η κατάργηση των φορολογικών μηχανισμών και η ελαχιστοποίηση του διαχειριστικού κόστους, ενώ η επιλογή παρόχου μετά την πολύχρονη επιτυχημένη συνεργασία με την Entersoft ήταν αναμενόμενη.

O κος Δημήτρης Χατζηκυπριώτης, Διευθυντής Πληροφορικής στην Calin Group, δηλώνει: “Σε έναν όμιλο με τέτοιον όγκο και ένταση Λιανικών Πωλήσεων όπως η CALIN, η επιλογή της ηλεκτρονικής έκδοσης, διαβίβασης στην πλατφόρμα myData και αρχειοθέτησης στο cloud των αποδείξεων ήταν κομβικής σημασίας, τόσο για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών όσο και για τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Η αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της Retail Link στο αντικείμενο και η εμπειρία της συνεργασίας μας με την Entersoft μας οδήγησε σε αυτή την προφανή επιλογή εμπιστοσύνης”.

close menu