Υλικό-Συσκευές

FD9387-FR-v2: Η νέα κάμερα της VIVOTEK με αναγνώριση προσώπου, φύλου και ηλικίας

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει την πρώτη εξωτερικού χώρου fixed dome IP κάμερα FD9387-FR-v2 που ενσωματώνει edge-computing τεχνολογία για αναγνώριση του φύλου και της ηλικίας των ατόμων πάνω στο βίντεο, συμπεριλαμβανομένων αυτών που φορούν μάσκα. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα μνήμης με χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων προσώπων έως 10.000 προφίλ και ακρίβεια ανίχνευσης έως 99%, καθιστώντας την ιδανική λύση για τοποθέτηση στην είσοδο κτιρίων, φυλασσόμενων χώρων, τραπεζών, καταστημάτων λιανικής κ.ά.

Η FD9387-FR-v2 ενσωματώνει το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου SAFR Inside AI της RealNetworks, LLC. και διαθέτει ισχυρή υπολογιστική ικανότητα για βέλτιστη και αποτελεσματική ανάλυση. Εξασφαλίζει πλήρως αποκρυπτογραφημένη αποθήκευση και μετάδοση δεδομένων, προστατεύοντας το απόρρητο των χρηστών, χωρίς τη διαρροή ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών ή κοινή χρήση βίντεο με τρίτους. Η κάμερα παρακολουθεί, ανιχνεύει, εντοπίζει και καταγράφει σε πραγματικό χρόνο αποτελεσματικά το φύλο, την ηλικία και όσους δεν φορούν μάσκα ή τους μη εξουσιοδοτημένους επισκέπτες στον χώρο παρακολούθησης. Επιπλέον, στέλνει ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο όταν οι VIP πελάτες εισέρχονται σε κάποιο κατάστημα, βελτιώνοντας την ποιότητα και τα πρότυπα υπηρεσιών.

Η κάμερα VIVOTEK FD9387-FR-v2 είναι NDAA compliant, διαθέτει προστασία από δικτυακές απειλές μέσω της σουίτας Trend Micro IoT Security και είναι διαθέσιμη μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

close menu