Εκδηλώσεις

Δυναμική παρουσία της Active στην Beyond 2024

Για άλλη μια χρονιά, η Active συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Beyond στις 25-27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη σκοπεύοντας να κάνει αισθητή την παρουσία της παρουσιάζοντας τις καινοτόμες ψηφιακές λύσεις της με τις οποίες έχει καταξιωθεί στην αγορά.

Όλες τις μέρες της έκθεσης, οι άνθρωποι της Active θα βρίσκονται στο περίπτερο (Booth 13/Stand C16) της εταιρείας συνολικού εμβαδού 100 τετραγωνικών μέτρων έτοιμοι να ξεναγήσουν τους επισκέπτες στις ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού που προσφέρει η εταιρεία σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους τεχνολογίας.

Η Active διαθέτει στο portfolio της μια ευρεία γκάμα λύσεων που καλύπτει όλες τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, από το computer room έως το data center και τις υποδομές on-premises μέχρι το cloud, προσφέροντας και συγκεκριμένες υπηρεσίες για κάθετες αγορές, όπως τον κλάδο της φιλοξενίας ή τους δημόσιους οργανισμούς.

Επισκεφτείτε το περίπτερο της Active στην Beyond 2024 για να ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες λύσεις στους παρακάτω τομείς:

  • 3D printing – Η τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης είναι μια σύγχρονη επανάσταση και η Active φέρνει τις λύσεις Multi Jet Fusion μέσω των οποίων μπορούν να εκτυπωθούν από πρωτότυπα αντικείμενα, μέχρι πλήρως λειτουργικά τελικά προϊόντα με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια, πολυπλοκότητα, κίνηση και χρώμα.
  • Smart Cities – Η Active παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις έξυπνων & βιώσιμων πόλεων, συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψη την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τη χρήση της τεχνολογίας, μπορούμε πράγματι να δημιουργήσουμε ένα πιο έξυπνο και αποδοτικό περιβάλλον που εξυπηρετεί τους πολίτες.
  • Digital Transformation – Η Active με τους συνεργάτες της προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού που καλύπτουν όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης, από τις μικρές και μικρομεσαίες μέχρι τους δημόσιους οργανισμούς.
  • Education – Προηγμένες λύσεις για την σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας που καλύπτει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από το προνήπιο μέχρι το πανεπιστήμιο.

Κάντε κλικ εδώ και ζητήστε δωρεάν την πρόσκλησή σας. Σας περιμένουμε!

Λίγα λόγια για Beyond 2024

Η διεθνής έκθεση Beyond 2024 θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Απριλίου 2024 στη Θεσσαλονίκη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά φιλοδοξώντας να εξελιχθεί στην κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Με τη συμμετοχή των παγκόσμιων ηγετών στο χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας, το μεγαλύτερο συνέδριο για την τεχνητή νοημοσύνη στην Ελλάδα, πλήθος επιχειρηματικών συναντήσεων, ημέρες καριέρας και ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων, ημερίδων και workshops, η Beyond 2024 αποτελεί την μεγαλύτερη συνάντηση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την τεχνολογία και την καινοτομία στην Ελλάδα.

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας. Στο AI Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 26 & 27 Απριλίου, θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο, ηγέτες από τον κλάδο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας και διεθνώς διακεκριμένοι ομιλητές και ακαδημαϊκοί.

close menu