Γενικές Ειδήσεις

COSMOTE: Μεγάλος Υποστηρικτής της συναυλίας “DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON” για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Οι τυχεροί του διαγωνισμού της COSMOTE γνώρισαν από κοντά κορυφαίους καλλιτέχνες

Με μεγάλη συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκε η συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON!”, για την ανάδειξη του αιτήματος της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα σε παγκόσμιο επίπεδο, με Μεγάλο Υποστηρικτή την COSMOTE.

Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκαν και οι 100 τυχεροί του μεγάλου online διαγωνισμού που διοργάνωσε η COSMOTE, ενώ 10 υπερτυχεροί είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την πρόβα κορυφαίων καλλιτεχνών, να τους γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ο χαρισματικός Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child, υποδέχθηκε επί σκηνής τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκη Ρουβά, The Rasmus, Γιώργο Λεμπέση, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo, Andrea Carlsson, Leo Dante και ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια βραδιά για καλό σκοπό.

Στο πλαίσιο της προβολής του αιτήματος της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα Φιλανθρωπικό Δείπνο – Gala στο Μουσείο Ακρόπολης, προς τιμήν της ανιδιοτελούς προσφοράς του Desmond Child και των καλλιτεχνών που τον συνόδευσαν.

Η κα Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Στρατηγικής και Επικοινωνίας Μάρκετινγκ Ομίλου ΟΤΕ αναφέρθηκε, κατά την ομιλία της στο Gala, στη δέσμευση της εταιρείας για την υποστήριξη και προώθηση του ελληνικού πολιτισμού. Όπως δήλωσε: «Στη θέα του ιερού βράχου της Ακρόπολης που αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα θησαυρό πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό σκοπό. Την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα». Μεταξύ άλλων είπε: «Η COSMOTE, εδώ και πολλές δεκαετίες, αποτελεί περήφανο πρεσβευτή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής κουλτούρας. Για εμάς, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης δέσμευσης για την υποστήριξη και προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, που περιλαμβάνει ένα πλήθος πρωτοβουλιών, καθώς για εμάς, ένας καλύτερος κόσμος πρέπει να ξεκινάει από το παρελθόν μας για να μας πάει ακόμα πιο μπροστά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να βρεθούμε σύντομα ξανά εδώ, όλοι μαζί, αυτή την φορά σε μια γιορτή επανένωσης των γλυπτών μας πίσω στο μέρος που πραγματικά ανήκουν. Στο δικό μας μουσείο, απέναντι από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, για τον οποίον γεννήθηκαν».

Η COSMOTE υποστηρίζει διαχρονικά τον πολιτισμό
Διαχρονικά, η COSMOTE υλοποιεί πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν στόχο την ανάδειξη της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς. Η παροχή δωρεάν WiFi σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της χώρας, η δημιουργία του COSMOTE History, του δημοφιλούς καναλιού ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, με ελληνικές παραγωγές που προωθούν την ιστορία, κουλτούρα και πολιτισμό των Ελλήνων, η δωρεάν παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και δικτύων για την ανασκαφή της Κέρου κι η τεχνολογική υποστήριξη της ανασκαφής των Αντικυθήρων είναι κάποιες μόνο από τις πρόσφατες δράσεις της COSMOTE που συμβάλλουν σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους.

close menu