Υλικό-Συσκευές

Asustor: Η προστασία δεδομένων ξεκινά με την αποθήκευση

Η GCC Hellas, επίσημος διανομέας των λύσεων της εταιρείας ASUSTOR σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει τη σειρά Drivestor 2 Pro και 4 Pro Drive αλλάζοντας ουσιαστικά το επίπεδο των επιδόσεων ως προς τις συσκευές αποθήκευσης NAS.

Οι συσκευές NAS αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές αποθήκευσης και ασφάλειας των δεδομένων. Τα τελευταία χρόνια, οι απαιτήσεις για backup και αντίγραφα ασφαλείας έχουν γεωμετρική πρόοδο ως προς την αύξηση τους με αποτέλεσμα, να μιλάμε όχι μόνο για οργανισμούς και επιχειρήσεις, αλλά και για τους end users – με αυξανόμενες ανάγκες ψηφιακής αποθήκευσης  – που χρησιμοποιούν συσκευές τεχνολογίας NAS.

Η ASUSTOR, με την πείρα της ASUS ως προς την κατασκευή αξιόλογων και ποιοτικών συσκευών τεχνολογίας, είναι η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε προϊόντα NAS τα οποία έχουν σχεδιαστεί με μια ευέλικτη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα αποθήκευσης η οποία μπορεί να υποστηρίξει όλους τους τύπους χρηστών. Εκτός από τις βασικές δυνατότητες αποθήκευσης, η σειρά των ASUSTOR drivestor NAS, προσφέρει μια τεράστια γκάμα πρόσθετων λειτουργιών που επιτρέπουν στους χρήστες να ανακαλύψουν τις απεριόριστες δυνατότητες της εν λόγω τεχνολογίας.

Η πολύ έξυπνη τεχνολογικά και σχεδιαστικά, σειρά Drivestor Pro διαθέτει έναν ισχυρό, επεξεργαστή Quad-Core Realtek RTD1296 1,4 GHz και 2 GB μνήμης DDR4, ώστε να υποστηρίξει την εξαιρετικά γρήγορη και προσιτή λύση αποθήκευσης. Εκτός από τη γρήγορη και σταθερή αποθήκευση, κάθε θήκη του σκληρού δίσκου μπορεί να αλλαχθεί διευκολύνοντας την αρχειοθέτηση, ενώ η CPU παρέχει απρόσκοπτo transcoding 4K για streaming.

Asustor Drivestor 2 Pro και Drivestor 4 Pro AS3302T/AS3304T

Tα Drivestor 2 Pro και Drivestor 4 Pro της ASUSTOR διατίθενται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Realtek RTD1296 1,4 GHz με εκπληκτική απόδοση. Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν πολλές εργασίες εύκολα με 2 GB μνήμης DDR4 που αυξάνει την απόδοση έως και 40%, ενώ η θύρα Ethernet 2,5 Gigabit απελευθερώνει την πλήρη ισχύ του RTD1296 και του NAS. Το RTD1296 φέρνει 4K H.265 hardware transcoding  στα οικονομικώς προσιτά Drivestor 2 Pro και Drivestor 4 Pro, διασφαλίζοντας ασταμάτητη και ομαλή ροή streaming, όπως είναι η προβολή ταινιών χάρη στην λειτουργία Media Mode. Το βασικό όμως πλεονέκτημα έχει να κάνει με την ασφάλεια. Τα Drivestor 2 Pro και 4 Pro διατηρούν τα δεδομένα ασφαλή και προσβάσιμα από το ΙΤ, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα εναλλαγής σκληρών δίσκων ανά πάσα στιγμή (με τις αφαιρούμενες θέσεις σκληρών δίσκων χωρίς εργαλεία), καθιστώντας τα Drivestor 2 Pro και 4 Pro εκπληκτικά βολικά στη χρήση με την αρχειοθέτηση δεδομένων.

Η σειρά Drivestor Pro βασίζεται στο ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα ADM 4.0. Το ADM 4.0 αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα λόγω των πολλών αναβαθμίσεων ασφάλειας και απόδοσης που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε OpenSSL και Samba. Η ADM διαθέτει περισσότερες από 200 εφαρμογές στο App Central που περιλαμβάνουν διάφορα εργαλεία, επαγγελματικές εφαρμογές, εφαρμογές γραφείου και ψηφιακή οικιακή ψυχαγωγία, φέρνοντας ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα στο ASUSTOR NAS.

Τα Drivestor 2 Pro και 4 Pro προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που βοηθά τον τομέα δημιουργίας περιεχομένου στην αύξηση της αποτελεσματικότητά τους. Ο χρήστης με το EZ Connect μπορεί να συνδεθεί σε ένα NAS και να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Για αυξημένη ασφάλεια, μπορούν να πραγματοποιηθούν κρυπτογραφημένες συνδέσεις HTTPS για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα προστατεύονται από επιθέσεις. Το DataSync Center, το Cloud backup Center και άλλες εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, βοηθούν στην τοποθέτηση δεδομένων τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα είναι ασφαλή και χωρίς διακοπές λειτουργίας.

Η σειρά Drivestor Pro υποστηρίζει επίσης Wake on WAN και LAN για να επιτρέψει την τροφοδοσία του NAS τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι ή το γραφείο. Η διατήρηση ενός NAS απενεργοποιημένου όταν δεν χρησιμοποιείται, συμβάλλει στη διατήρηση της μακροζωίας του υλικού, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην αποτροπή της πρόσβασης των κακόβουλων μερών στα δεδομένα του χρήστη. Το Snapshot Center, το οποίο υποστηρίζει iSCSI και EZ Sync, επαναφέρει γρήγορα σημαντικά αρχεία σε προηγούμενες εκδόσεις σε περίπτωση καταστροφής δεδομένων ή ακούσιας τροποποίησης, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή.

Η σειρά Drivestor Pro, εξισορροπεί μερικές από τις καλύτερες επιδόσεις, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και αξία σε ένα NAS υπερβαίνοντας απόλυτα τις ανάγκες των end users και μικρών ή και μεσαίων επιχειρήσεων.

close menu